El Celler Masroig ha preparat una àmplia oferta d’activitats per gaudir de l’enoturisme aquesta Setmana Santa. Al llarg de tota la setmana, els visitants podran triar entre les diferents propostes, que van des de tastos i visites al celler, fins a esmorzars entre vinyes o activitats lúdiques per gaudir en família, com l’Enigmasroig, que torna un any més per apropar l’enoturisme també als més petits.

Així, Enigmasroig és l’eix central de l’agenda d’activitats. Cada tarda (16:00 h) des de dilluns 3 d’abril i fins al dissabte 8, les famílies podran apropar-se al celler perquè els més petits puguin aprendre com s’elabora el vi a través d’una sèrie d’enigmes i pistes que els portaran fins a un premi final. Des dels trulls centenaris fins a la sala de botes, gran i petits podran descobrir el Celler Masroig i conèixer la seva història de forma interactiva i lúdica. I en finalitzar el joc, els grans podran fer un tast de vins, mentre els més petits tasten most i oli d’oliva verge extra.

Esmorzar entre vinyes
Dijous dia 6 (10:00 h) els més matiners podran visitar les vinyes que envolten el poble del
Masroig per gaudir d’un esmorzar amb formatges i embotits de la zona, i acabar amb un tast de
vins i oli de Celler Masroig. I un cop finalitzat l’esmorzar, el grup es traslladarà fins al celler per
visitar les instal·lacions i rematar la visita amb un últim vi del celler.

Enoturisme amb mascotes
I com que famílies hi ha de molts tipus, aquells que vulguin conèixer el celler acompanyats de les seves mascotes, també tenen una activitat a la seva mida. Serà Divendres Sant, dia 7 d’abril, a les 12:30 h. Un tast de vins envoltats de vinyes i oliveres, perquè tots puguin gaudir d’un dia a l’aire lliure en un entorn privilegiat.

Més activitats durant el cap de setmana
Durant tot el cap de setmana, des del Celler Masroig s’oferiran visites a les instal·lacions del celler, a les vinyes, tast de vins i fins i tot un pica-pica (dissabte 8) a la plaça del celler. La millor manera de gaudir dels vins del Celler Masroig en la millor companyia i de manera relaxada, per assaborir els dies de descans. Per poder gaudir de totes aquestes activitats, és necessari reservar plaça prèviament a través de la pàgina web del celler.