La Confraria de Pescadors de Cambrils ha fet entrega dels Certificats per la compra de peix a la llotja de Cambrils a tots aquells restauradors que al llarg del 2019 van adquirir el peix directament a les seves instal.lacions. Amb la presència del Regidor de Promoció Econòmica, participació ciutadana, cooperació i solidaritat, Oliver Klein, el Patró Major i la Secretària de la Confraria de Pescadors de Cambrils Francisco Gil i Claudia Masdeu, i el Vicepatró Major segon Josep Lluis Pasto, la Confraria de Pescadors de Cambrils va fer aquest lliurament a Laia Rom del Restaurant Les Fonts, a Llorenç Blasco, del restaurant Denver i a Joaquim Sentís, del restaurant La Confraria del Port, el Certificat anual per la seva participació en la subhasta del peix.

Durant l’acte se’ls hi ha agraït “el seu compromís amb la pesca i el producte pesquer local i, conseqüentment, la seva participació en la promoció del producte de qualitat i de proximitat en quant mantenen aquesta funció de divulgació de la tradició pesquera mitjançant la gastronomia”, segons paraules del Patró Major, Francisco Gil.

Gil va explicar també que “amb propòsit que aquest acte sigui l’inici d’una pràctica anual en la que es reconegui a aquells restauradors que compren els peix fresc de llotja a la Confraria de Pescadors de Cambrils i l’esperança que any rere any si vagin sumant nous companys, la confraria ha iniciat una tasca per facilitar i promoure entre els restaurants de la nostra localitat la seva participació i conseqüentment l’obtenció d’aquest reconeixement de qualitat. Així doncs, tanquem la jornada d’avui marcada per la col·laboració entre els diferents sectors del municipi”.