vinassos_olinou_cambrils

Cambrils celebra les 6es Jornades de l’Oli Nou d’oliva verge extra del 25 d’octubre i fins el 17 de novembre. Enguany, 22 restaurants cambrilencs s’han volgut sumar a la festa i, per això, oferiran pa amb l’oli nou que surti de les primeres premsades de la Cooperativa Agrícola en tots els seus àpats.

L’acte més destacat del programa tornarà a ser el tradicional esmorzar popular de la Festa de l’Oli Nou a les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola de Cambrils el 17 de novembre. A partir de les 9 hores, els assistents podran esmorzar pa torrat, llonganissa, fruita i oli nou d’oliva verge extra Mestral de la nova collita per 4 euros, mentre gaudeixen d’actuacions infantils de grups locals. L’agrobotiga obrirà en horari especial, de 9 a 14 hores, per qui vulgui comprar productes de proximitat.

Durant la presentació de les Jornades, el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cambrils, Oliver Klein, va explicar que estan treballant en la reestructuració del calendari gastronòmic de l’any vinent i que hi haurà novetats.

Restaurants participants

Els participants a les sisenes jornades són  Bar del Pòsit, Bec d’Or, Bresca, Cal Tendre, Can Solé, Denver Cambrils, Dofí Verd, Duomo, el Capi, El Faro, Fonda Montserrat, La Galera Port Cambrils, La Palmera de la Llosa, Les Barques, L’Espurna, L’Original, Marro Café, Miquel, Miramar, Rincón de Diego, Taverna Lekeitio i Xiringuito Restaurant del Mar.