diferents_vinyaconvent

Dissabte 2 de novembre, el celler Les Vinyes del Convent presenta Diferents, el primer escumós que elabora. L’escumós, amb segell DO Terra Alta, té una imatge jove i fresca amb la vocació d’arribar a consumidors més joves, però gaudeix, alhora, de bona estructura i complexitat.

La presentació tindrà lloc de 19h a 21h al mateix celler d’Horta de Sant Joan i estarà amenitzada amb Músic Party DJ i acompanyada per dolços de temporada.

L’accés serà gratuït amb la compra de la copa Diferents, una copa especial per a degustar aquest escumós amb què l’assistent podrà gaudir d’una degustació gratuïta.

Sobre el celler

Les Vinyes del Convent és l’únic celler de la Terra Alta que es troba a Horta de Sant Joan, una població tradicionalment lligada al món del vi i sota el paraigua de la Denominació d’Origen Terra Alta. El celler va ser inaugurat el juny de 2017 amb la presentació de les seves 5 primeres referències: Los Ceps de la Via Verda Blanc, Los Ceps de la Via Verda Negre, Els Costums Blanc, Els Costums Negre i Mas de Sotorres. Des de llavors han vist la llum, el vi rosat Lola Bel i el negre Mon Pare, dos vins homenatge als pares d’Elies Gil.