china_domontsant_vinassos

La DO Montsant aposta per la internacionalització dels seus vins i, per això, viatja la setmana vinent a Xangai on se celebra la Prowine China 2019. Els vins de la DO estaran presents del 12 al 14 de novembre en aquesta fira internacional especialitzada en el sector del vi, que l’any passat va aconseguir reunir 19.000 professionals i 750 productors i distribuïdors provinents de 39 països diferents.

Els vins de la DO Montsant es podran conèixer i tastar en un estand propi (W4CA01, Hall W4), dins l’illa de PRODECA, i corresponent als següents cellers que participen en l’acció: Cal Bessó, Celler Cairats, Celler de Capçanes, Celler de l’Era, Celler Masroig, Celler Laurona, Cellers Can Blau, Cellers Sant Rafael, Coca i Fitó, Cooperativa Falset Marçà, Vendrell Rived i Vinyes Domènech.

Estratègia internacional

Amb aquesta acció, la DO Montsant aposta per una estratègia de promoció internacional, projectant els seus vins més enllà de les fronteres. De fet, l’exportació va representar el 45% de les vendes de la DO Montsant el 2017. En el rànquing de països, la Xina, és un dels països que més puja en quant a volum d’exportació, situant-se entre els principals mercats que volen treballar els propers anys.