diferents_vinassos

Més de 400 persones han assistit aquest cap de setmana a la presentació de Diferentsel primer escumós del celler Les Vinyes del Convent. El celler aposta per la garnatxa blanca terraltina, parellada i macabeu i una imatge atractiva i fresca per arribar a un públic més jove. Es tracta d’un vi amb bona estructura i complexitat que va ser guardonat amb una medalla de plata al concurs internacional Grenaches du Monde 2019 celebrat al Rosselló. Està emparat dins la DO Terra Alta i compta amb una criança de 20 mesos fet que li ofereix una bombolla integrada així com unes aromes madures i tocs de brioixeria.

La presentació de Diferents s’ha celebrat en el marc de la Fira del Vi de la Terra Alta i ha tingut lloc al mateix celler d’Horta de Sant Joan, en un format de festa acompanyats de la música de Músic Party DJ i dolços de temporada.

vinyesconvent_vinassos

Diferents, un escumós per a un públic jove

Es tracta d’un vi escumós d’altíssima qualitat elaborat amb raïms collits a mà de forma curosa i amb una delicada selecció en el seu moment òptim de maduresa. Una vegada al celler, es premsa el raïm sencer, fermenta en dipòsits d’acer inoxidable i, finalment, en formigó.

Com a resultat trobem un vi escumós de color groc llimona pàl·lid, compta amb una fina i elegant bombolla. Amb un nas franc, recorda la fruita blanca i cítrics amb tocs de brioixeria i fruita seca.