Els pròxims 25 i 26 de juliol es celebrarà el Tomorrowland Around the World, una experiència digital que reunirà als Dj’s més reconeguts del planeta i la tecnologia més espectacular en disseny 3D, producció de vídeo i efectes especials. Per sisè any consecutiu, , Vallformosa en serà el cava oficial. “Perquè celebrar i compartir moments màgics -expliquen des de les caves ubicades a Viloví del Penedès- són els principals valors que comparteixen Vallformosa i Tomorrowland. I, des de fa més de sis anys,  Vallformosa n’és el cava oficial del Festival. Enguany, es viurà una experiència completament digital i els fanàtics de Tomorrowland gaudiran amb el FEST de Vallformosa, el nou escumós ECO que transmet l’autèntic esperit de celebració”.

Vallformosa col.laborarà de manera destacada en l’espectacularitat i la màgia que envolten a Tomorrowland tot oferint la possibilitat de portar a casa aquesta experiència a través de les diferents activacions per aconseguir els BEBUBBLE TOMORROWLAND PACKAGES. Uns packs extraordinaris que comptaran amb el nou escumós FEST de Vallformosa junt amb un kit de celebració signat per Tomorrowland.