El proper dilluns, 13 de juliol, tindrà lloc una jornada telemàtica on s’explicaran diferents tècniques per a poder adaptar la vinya als efectes del canvi climàtic. La base de la qualitat del most i el seu potencial enològic està en la maduració del raïm i són molts els factors que hi incideixen. Les decisions dels viticultors i enòlegs en el moment de la maduració del raïm incidiran la qualitat del most i del vi.

En aquesta jornada, per una banda, s’explicaran diferents tècniques de gestió de la vegetació per retardar la maduració de la vinya i evitar els efectes negatius d’un excés d’il·luminació i temperatura i, per altra banda, s’exposaran els resultats del seguiment del reg en una vinya de la Terra Alta ja que és molt important la gestió del reg en aquest moment del cicle vegetatiu.

Més informació i inscripcions: https://ruralcat.gencat.cat/c/document_library/get_file?uuid=ce5e2903-6583-4005-a484-f13fbce4fabe&groupId=20181