S’ha posat en marxa la primera iniciativa solidària amb l’objectiu d’ajudar el celler Vall Llach de Porrera, afectat per la tempesta de neu d’aquests dies, una situació que va provocar l’esfondrament de la teulada i una paret lateral de la nau que utilitzaven com a celler, tots just darrera l’edifici històric de la Final. Es tracta de reconstruimvalllach.cat, un web a partir del qual es poden realitzar donacions directes amb l’objectiu de reconstruir la part de l’immoble ensorrada.

Un suport digital impulsat per amics del citat celler que ja és operatiu i que, amb el lema “Recuperem la Final”, permet fer aportacions -en principi – de 15, 25 o 50 euros o d’una altra quantitat oberta. “Fa 25 anys que l’Enric Costa i en Lluís Llach van decidir posar en valor el patrimoni cultural de Porrera rehabilitant dos edificis emblemàtics“, s’explica en aquest web. “Ara, una nevada ha ensorrat la teulada d’un d’aquests edificis i amb ella s’han ensorrat molts anys de feina i d’esforç de tot l’equip del celler“, continua.

A partir d’ara doncs, qui ho desitgi pot fer la seva donació a través d’aquest enllaç.

Més informació:

El món del vi comença a mobilitzar-se per ajudar el celler Vall LLach