Aquets vi elaborat amb les varietats  Trepat (60%), Garnatxa /30%) i Syrah (10%) pel Celler Josep Foraster de Montblanc té darrere una significació i uns valors molt especials. Per cada ampolla que es comercialitzi, Mas Foraster farà una aportació a l’ l’Associació Pro Persones amb Disminució Psíquica de la Conca de Barberà (AFRODISCA), a partir d’un conveni de col·laboració signat entre les dues parts.

Es tracta d’un vi elaborat amb raïm procedent de tres de les vinyes que el celler té ubicades al terme municipal de Montblanc, situades al vessant de les Muntanyes de Prades i que tenen entre 10 i 25 anys de vida. Un terroir que destaca pels seus sòls d’al·luvió argil·localcaris amb còdols i pissarres. Un aspecte també a destacar d’aquestes vinyes és la seva altitud, ja que es troben ubicades entre 370 i 420 metres d’alçada sobre el nivell del mar. Després de fer-ne una maceració pre-fermentativa en fred i fermentació amb llevats endògens, ha estat criat durant 3 mesos en bótes de 225 i 300 litres de roure francès. Cal destacar també que l’etiqueta ha estat dissenyada per un dels nois del servei ocupacional.

Pels qui us animeu a compra-lo i a col·laborar en aquesta iniciativa solidària, podeu consultar la nota de tast: color: és un vi de capa mitja amb color cirera i ribet amb tons violacis; aroma: elegant aroma a fruita vermella i espècies; tast: en boca és un vi delicat, rodó, llaminer, fresc i persistent. Temperatura: consumir entre 12-14 º C. Maridatge: ideal per arrossos, pasta, verdures, embotits, formatges, carns blanques. És un vi llaminer, delicat, fresc i persistent.