Aquestes són algunes de les imatges de l’interior de la nau del celler Vall Llach que va patir un greu esfondrament a primera hora del matí de diumenge passat. La nau, situada darrere mateix de l’edifici històric de la Final, entre els carrers Vidal i Barraquer i Rossend Giol, acollia el vi de les collites 2018, 2019 i 2020. Hores d’ara, des del propi celler s’estant avaluant els quantiosos danys que ha patit com a conseqüència d’aquest fet tan desgraciat, que podria superar la pèrdua de prop de més de 50 mil ampolles.

Recordem que al llarg d’aquests dies s’han multiplicat les mostres de suport i d’escalf del món del vi, de clients i d’amics. També s’ha fet pública la possibilitat de col·laborar amb el celler per tal que pugui afrontar aquesta situació tan terrible. Unes ajudes que es poden canalitzar a través del web reconstruimvalllach.cat.

Imatges: Celler Vall Llach

Més informació:

Es posa en marxa un web per realitzar donacions solidàries a favor del celler Vall Llach

Es multipliquen les mostres de suport als cellers Vall LLach i l’Encastell de Porrera per la nau ensorrada

La neu enfonsa a Porrera una nau del Celler Vall Llach, ubicada darrere l’edifici de la Final