Després de dos segles d’història lligada a la viticultura i coincidint amb el 100 aniversari de la seva fundació, Juvé & Camps obre per primera vegada les portes de casa al públic per compartir la seva essència amb “una proposta d’enoturisme de prestigi, exclusiva i experiencial“. La Ruta Gran Reserva, ja disponible a través de la web (www.juveycamps.com), ofereix la possibilitat de “descobrir la història i el saber fer d’un dels cellers familiars més emblemàtics d’Espanya, ambaixador del Cava a més de 60 països“.

Juvé & Camps, un dels cellers més emblemàtics i reconeguts de l’Estat, obre per primera vegada les seves portes al públic per compartir la seva essència a través d’una exclusiva proposta d’enoturisme Premium de caràcter altament experiencial dirigida a particulars i a grups privats de dimensió reduïda. Tal com apunta Meritxell Juvé, Consellera Delegada, “després d’un segle entrant a les cases dels nostres clients, avui us convidem a entrar a la nostra”.

Ruta Gran Reserva, descobreix l’ànima de Juvé & Camps

Després de dos segles d’història lligada a la viticultura, Juvé & Camps obre les portes del seu celler centenari convidant “a descobrir el lloc en el qual el temps i el silenci forgen el caràcter únic dels seus Caves Gran Reserva en una visita exclusiva, participativa i experiencial a la zona més especial del celler -la seu de les bombolles, carregada d’història i d’un valor arquitectònic singular-, en la qual els sentits juguen un paper protagonista“.

En aquest itinerari, el visitant descobrirà, de la mà d’un guia privat, les caves centenàries de Juvé & Camps a Sant Sadurní d’Anoia, on més de 12 milions d’ampolles realitzen la seva criança abans de sortir al mercat. Entre moltes altres activitats, es podrà experimentar “un desgorjament artesanal i un tast entre rimes d’un Cava Gran Reserva, a més de gaudir d’una proposta enogastronòmica a partir de l’harmonia de tres dels millors Caves del celler -Essential, Blanc de Noirs i Gran Juvé- amb una cuidada selecció de productes artesanals i de proximitat del Penedès“.

En definitiva, expliquen des del citat celler que es tracta “d’una activitat única en la qual descobrir la història d’una família dedicada en cos i ànima a l’elaboració d’escumosos de reconegut prestigi internacional, nascuts al Penedès, la seva llar“. En un futur proper s’incorporarà una nova experiència a la proposta d’enoturisme de Juvé & Camps: la Ruta Terroir, que permetrà als visitants realitzar un recorregut experiencial per les vinyes de Propietat d’Espiells, l’ànima de Juvé & Camps. El cost d’aquesta activitat serà de 45 euros i les visites es limitaran a grups de sis persones. Cal fer reserva prèvia a través del web (www.juveycamps.com).

Juvé & Camps, líder en cava Gran Reserva ecològic

Juvé & Camps és un dels “cellers familiars més emblemàtics del Penedès i un dels més reconeguts elaboradors d’escumosos de qualitat del món, líder en elaboració de Cava Gran Reserva ecològic“. Presidida per Joan Juvé i dirigida per la seva filla i quarta generació, Meritxell Juvé, la família porta dos segles dedicada a la viticultura. Compten amb 271 hectàrees de vinya pròpia conreades de forma 100% ecològica i a les caves subterrànies del celler de Sant Sadurní d’Anoia neixen marques molt conegudes com La Capella, La Siberia, Gran Juvé & Camps, Singular, Milesimé, Milesimé Rosé, Blanc de Noirs, Reserva de la Família, Essential, Cinta Porpra, Nèctar Blanc i Brut Rosé.

Juvé & Camps forma part del grup J&C Prime Brands, que agrupa també altres tres empreses vitivinícoles de prestigi: el celler de vins tranquils del Penedès Propietat d’Espiells, el celler de Ribera del Duero Pagos de Anguix i la distribuïdora Primeras Marcas.