Més de 2100 tastos comprats ja per conèixer d’a prop els projectes i els vins de més de 50 cellers de la DO Montsant i la DOQ Priorat en aquesta edició de la Fira del Vi de Falset 2021. Una convocatòria que s’ha hagut d’adaptar a la normativa sanitària vigent en cada moment ja que cadascun dels citats cellers s’han transformat i han assumit el paper que en d’altres anys feien els estands de la fira que se celebrava a la capital del Priorat. Tot i amb això, des de l’organització -l’Ajuntament de Falset- en fan una molt bona valoració i no descarten aprofitar algun dels formats d’enguany per a properes edicions.

A les portes dels dos darrers caps de setmana de Fira, l’Alcalde de Falset Carlos Brull, ha explicat a Vinassos que “malgrat els canvis que hem hagut d’introduir, la veritat és que estem molt contents de la resposta que hem tingut i de la bona acceptació dels nous formats. Aquesta fira a peu de celler, a peu de finca han obtingut una molt bona resposta en els 53 cellers que hi prenen part”. Una situació que, segons Brull, “fa que ens plantegem aprofitar alguna de les idees que s’han posat en funcionament enguany, tot i que la situació sanitària variï -esperem- de cara a l’any 2022. Crec que han funcionat molt bé“.

Recordem que la possibilitat de reservar tastos en el diferents cellers continua fins a final d’aquest mes de maig i s’espera una bona afluència de visitants especialment durant els dos caps de setmana que queden. “No oblidem però que també es pot reservar l’activitat entre setmana”, insisteix Carlos Brull.

Per poder participar en algun dels tastos programats per cada celler, la Fira del Vi ha posat a disposició la plataforma online: www.firadelvi.org Una eina que permet reservar degustacions, amb aforament limitat a 6 persones, a la cinquantena de cellers de la comarca del Priorat, pertanyents a la DOQ Priorat i DO Montsant. IMPORTANT: teniu fins el dilluns, dia 31 de maig, per participar-hi.