L’Instint Cambrils és una nova proposta gastròmica cambrilenca, ubicada al número 39 del carrer Pau Casals del citat municipi i que té com a filosofia  “(R)evolucionar la cuina de mercat per compartir, la nostra passió és el gran ingredient a l’Instint, no només per la gastronomia, sinó per la manera d’entendre la vida i per la manera d’entendre la cuina, i que es reflecteix amb una actitud que complementa les nostra manera de fer“, expliquen.

Un projecte que compta amb el xef nascut a l’Alcover, Gaspar Caparó format al Basque Culinary Center de Sant Sebastià. Caparó comenta que «ens caracteritzem per ser una cuina de brasa, que disposa de molt bon productes, que a més son de temporada i amb l’afegit de que són de quilòmetre zero i de proximitat. Ens agrada ser creatius i així donar-li el nostre segell al plat. Aquesta és la nostra manera de ser i és la que ens caracteritza».

Ibán Jerez, Nil Ferran i Jordi Segura, els tres socis responsables d’Instint Cambrils, són els impulsors d’un projecte, nascut en pandèmia, i que aspira a assolir objectius importants en una població amb tanta tradició gastronòmica com és Cambrils.

L’Instint Cambrils “vol ser transparent, la filosofia és la de compartir, passar-ho bé, gaudir d’una bona tertúlia amb els amics i anar picant i tastant diferents plats. Hem volgut donar-li protagonisme a cuina per compartir, els plats trinxadets i no molt extensos per fer possible que el client pugui provar moltes de les nostres creacions» apunten els tres socis de l’Instint Cambrils. “La nostra carta -continuen- és complerta i perfectament definida, amb 26 referències, amb entrants freds i calents per poder assaborir, i on la carn i el peix treballats a la brasa, i els arrossos, tenen una quota important de protagonisme. A més, fidels a la nostra filosofia més romàntica de l’Instint Cambrils, el postre és una part essencial de l’experiència gastro, un pont de dolçor entre el final de l’àpat i l’inici del següent: torrija, nous de macadàmia garrapinyades, milfulls o pastís de formatge, són algunes de les excel·lències de postre podeu trobar a l’Instint Cambrils”.

El restaurant té un aforament per 98 persones, dividit en una petita terrassa exterior a mateixa entrada i, dues sales interiors completament: la inferior presidida per taules altes i baixes, juntament amb una atractiva barra de marbre, amb la possibilitat de contemplar la cuinaal fons. El local es complementa amb una àmplia sala en el primer pis, presidida per un gran i assolellat finestral, amb cabirons de fusta al sostre -que recorden l’estructura de les antigues golfes- i amb una terrassa interior força acollidora.

Pel que fa a la carta de vins, proposen diversos registres de la Terra Alta, Priorat i també de la Conca de Barberà, així com vins d’altres denominacions d’origen estatals com ara de la Ribera del Duero.

L’Instint Cambrils oferirà a curt termini monòlegs, música en directe, i també està obert a realitzar tota mena de celebracions i esdeveniments“, expliquen els seus responsables. El restaurant està obert cada dia de dilluns a diumenge i les reserves s’han de realitzar trucant al 643 960 537. Més informació als seus perfils de xarxes socials: instagram @instintcambrils i facebook @instintcambrils