L’alcalde de Falset, Carlos Brull, fa una valoració molt positiva d’aquesta edició de la Fira del Vi de Falset i ha destacat que “els més de 50 cellers participants de la Denominació d’Origen Qualificada Priorat i de la Denominació d’Origen Montsant han superat ja els 2500 tastos adquirits per poder participar-hi“. Brull ha explicat a Vinassos que “malgrat la situació amb la que hem hagut d’organitzar aquesta edició, crec que el resultat ha estat força bo i ja hem començat a preparat la Fira del Vi de 2022“. També ha volgut destacar que “les impressions que ens arriben des dels cellers participants amb els que hem parlat, són totes molt favorables. Cal agrair l’esforç que tot el sector i tot el nostre territori ha realitzat aquestes setmanes per tal de poder mantenir aquesta celebració“.

De cara a l’any vinent, els responsables d’aquesta iniciativa, expliquen que “hi ha alguna experiència que enguany hem posat a prova però que segurament que aprofitarem més endavant”. Una de les qüestions a destacar són les possibilitats que les noves tecnologies ofereixen en aquest camp i que s’han hagut de potenciar aquests mesos com a conseqüència de la complicada situació sanitària.

Recordeu que teniu encara quatre dies per davant per poder reservar i participar en algun tast. Per poder-hi assistir, la Fira del Vi ha posat a disposició la plataforma online: www.firadelvi.org Una eina que permet reservar degustacions, amb aforament limitat a 6 persones, a la cinquantena de cellers de la comarca del Priorat, pertanyents a la DOQ Priorat i DO Montsant. MOLT IMPORTANT: teniu fins el dilluns, dia 31 de maig, per participar-hi.