El proper dissabte 5 de juny tindrà lloc l’aperitiu Petit Temps de Vi by DO Catalunya a Vilanova i la Geltrú. L’acte forma part del programa d’activitats incloses a la mostra Temps de Vi, que enguany se celebra el cap de setmana de l’11 al 13 de juny. En aquest sentit, els vins de la DO Catalunya seran els protagonistes d’un acte que, a més de donar el tret de sortida a la mostra, s’emmarca també a la II Jornada Gastronòmica del Peix i el Marisc de Vilanova i la Geltrú

Durant l’aperitiu, que se celebrarà de 12h a 15h a la Llotja de la Confraria de Pescadors (Rambla del Port) de Vilanova i la Geltrú, es podrà gaudir d’una representació de vins de diversos cellers de la DO Catalunya. El maridatge, vindrà de la mà dels pescadors de la confraria, que oferiran una proposta gastronòmica amb productes de proximitat, com poden ser sardines a la brasa, fideus rossejats o gambes de Vilanova, entre d’altres. L’acte comptarà també amb l’actuació musical de l’actriu i cantant Aina Balasch.

Per poder-hi participar, caldrà reservar la seva plaça prèviament al web de Temps de Vi, per tal de controlar l’aforament i garantir així les mesures sanitàries actuals. La modalitat de reserva s’ha plantejat amb taules per a dues o quatre persones i amb packs de consumicions ja inclosos en el preu.

En cas de ser dues persones, la reserva costarà 25€ i inclourà la taula -una bota a mode de taula alta amb dos tamborets-, dues copes, 8 tiquets de consumicions i una bossa de Patates Piqué, col·laboradors habituals de la mostra. Per a grups de quatre persones, es podrà reservar una taula per 50€ i gaudir també d’un pack amb quatre copes, 16 tiquets de vi i dues bosses de patates.

Col·laboració de la DO Catalunya amb Temps de Vi

La DO Catalunya col·labora amb Temps de Vi des de fa anys, ja que es tracta d’un marc ideal pel que fa a la seva afluència i públic. Es caracteritza per atraure un públic jove gràcies a la seva oferta vinícola i també a les propostes musicals i gastronòmiques.

Durant edicions passades, la DO Catalunya hi ha participat de maneres ben diverses: celebrant la festa Electronic Wine Sunset, projectant el curt Bohèmia -un dels projectes estrella de la DO d’aquell moment-, o organitzant un ‘escape room’ amb el vi com a fil conductor, entre d’altres.