La Denominació d’Origen Terra Alta torna a organitzar un tast presencial a Barcelona després de més d’any i mig sense poder oferir tastos a conseqüència de la crisi sanitària. L’acte, que complirà escrupolosament amb les mesures imposades per tal de garantir la seguretat dels assistents, tindrà lloc demà dilluns, dia 14 de juny al singular espai Born to Cook. Serà un tast exclusiu i guiat per Álvaro Ribalta, el darrer Master of Wine de l’estat, i qui ja ha col·laborat recentment amb la DO Terra Alta en la masterclass organitzada per a reconeguts professionals del mercat europeu.

Ribalta estarà acompanyat pels representants dels cellers que elaboren els vins que es tastaran durant la trobada. Els convidats podran tastar 6 referències triades especialment pel comitè de tast de la DO Terra Alta i entre les millors valorades a certàmens internacionals, i buscant fer un recorregut pels vins que s’elaboren sota l’empara de la DO, així com a través de les seves varietats més emblemàtiques i el seu passat i evolució. Aquest acte s’emmarca dins la voluntat de la DO Terra Alta de seguir afermant-se com una denominació d’origen de referència gràcies a uns vins de qualitat que cada any són reconeguts a certàmens de tot el món, en especial, gràcies a la seva varietat emblema, la Garnatxa blanca.