La DO Catalunya celebra l’arribada de l’estiu tot estrenant en el cicle de tastos ‘La Pedrera amb DO’. La iniciativa, que sorgeix gràcies a la col·laboració de La Pedrera-Casa Milà, l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI) i les diferents Denominacions d’Origen catalanes, és molt bona oportunitat per gaudir d’un tast de vins en el millor escenari modernista.

Durant els mesos de juny, juliol, setembre i octubre, cada DO tindrà l’oportunitat de presentar els seus vins durant el cap de setmana corresponent mitjançant dos tastos guiats a la Sala Gaudí de La Pedrera. En aquest sentit, la DO Catalunya és l’encarregada de donar el tret de sortida a aquesta acció, realitzant els dos primers tastos de ‘La Pedrera amb DO’ durant el primer cap de setmana de l’estiu de 2021.

Demà dissabte 26 o el diumenge 27 a les 12h, totes aquelles persones que hagin adquirit les seves entrades prèviament, podran gaudir d’una experiència única que fusiona arquitectura i vi. L’activitat, que té una durada aproximada de dues hores, té un cost de 25€ i inclou un tast de 6 referències de diferents cellers emparats sota la DO Catalunya. L’aforament del tast és limitat així que és imprescindible adquirir entrada amb antelació a través del web de La Pedrera.

La DO Catalunya arrenca un estiu ple d’activitats

Amb la temporada d’estiu, la DO Catalunya surt al carrer per tal que els seus vins acompanyin nombroses iniciatives estiuenques, aptes per a tots els públics. Algunes d’elles ja fa dies que es van posar en marxa, com és el cas de Terrats en Cultura.

D’altres, estan a punt d’estrenar-se durant les properes setmanes, com poden ser el Cinema a la Fresca a la Sala Montjuïc, on els vins oficials de la sala seran els de la DO Catalunya; la Festa Major de Gràcia, col·laboració que s’ha anat realitzant durant pràcticament 10 anys i que any rere any bat rècords d’assistència; o les Biblioteques amb DO, entre d’altres, on cada setmana es durà a terme una activitat cultural diferent a la biblioteca central Xavier Amorós de Reus.