Torres Brandy presenta el primer brandi cristal·lí de la història, fet a Barcelona. Torres Alta Luz simbolitza “la puresa del brandi envellit i enlluerna amb la màgia d’allò inexplorat“. La innovació i l’experiència gairebé centenària en l’art de la destil·lació de Juan Torres Master Distillers, la divisió de destil·lats de Família Torres, s’uneixen aquí “per crear un destil·lat únic i sorprenent, que destaca per la seva aroma i frescor

Torres Alta Luz és un brandi obtingut pel tradicional sistema de la doble destil·lació en alambins i envellit en botes de roure francès. El component innovador arriba després de l’envelliment, quan se sotmet a un filtrat mineral que permet preservar tot el seu sabor i caràcter, tot i eliminant el característic color que li ha aportat la fusta. “El resultat és un brandi totalment cristal·lí, que ha assolit un equilibri òptim en el seu sabor sense perdre maduresa gràcies a l’experiència i perseverança del Mestre Destil·lador Matías Llobet, i diversos anys d’experimentació“, expliquen fonts de Familia Torres. 

Aquest és un brandi totalment diferent, no només per ser cristal·lí sinó per la seva potència aromàtica; hem preservat molt bé les característiques i aromes primàries del raïm i aconseguit mantenir les notes d’envelliment. És un brandi fresc i molt agradable”, afirma Matías Llobet. Per aquest motiu, es recomana gaudir-lo amb gel o ben fred. “És pur i alhora complex; en nas aporta aromes afruitades dolces amb notes herbàcies i cítriques pròpies del raïm amb què s’elabora el destil·lat, que es fusionen en perfecta sintonia amb delicats tocs de mel i de vainilla. En boca, és suau i de complexió sedosa, amb sabors afruitats lleugerament dolços i un final aromàtic i net“. 

Torres Alta Luz, espurnes de llum per dins i per fora 

Si sorprèn la nitidesa d’aquest brandi cristal·lí, amb espurnes de llum brillants, l’ampolla en la qual es presenta desperta encara més admiració. Sofisticada i estilitzada, les seves formes romboides realcen la puresa i la llum que projecta el líquid del seu interior“. Un disseny exclusiu creat per Robilant Associati, consultoria de marca i disseny líder a Itàlia, que transmet elegància i delicadesa per la seva singular silueta i la combinació dels colors negre i platejat utilitzats en l’etiqueta minimalista i en el tancament en forma de torre. 

Amb Torres Alta Luz, Torres Brandy abandera la innovació en l’univers de les begudes espirituoses i completa la seva àmplia gamma de referències destinada a satisfer els paladars més exigents i a trobar nous consumidors disposats a deixar-se sorprendre“. Des de l’exclusivíssim Reserva del Mamut o l’icònic Jaume I, passant per Torres 10 Double Barrel fins a arribar al versàtil Torres 15. “Ara un total de nou referències que fan de Torres Brandy la marca de brandi preferida pels bartenders de tot el món segons l’informe de marques 2021 publicat per la revista Drinks International“, comenten. 

Sobre Juan Torres Master Distillers 

Juan Torres Master Distillers és la divisió dedicada a l’elaboració de destil·lats de Família Torres. Els seus orígens es remunten al 1928, quan Juan Torres Casals, segona generació, va començar a elaborar brandis criats en roure, suaus i aromàtics, a partir d’una selecció dels millors vins blancs del Penedès (Barcelona). Avui, amb més de noranta anys d’experiència com a mestres destil·ladors, perfeccionant dia a dia l’art de la destil·lació, Juan Torres Master Distillers continua buscant l’excel·lència en cadascun dels seus destil·lats i elabora amb delicadesa onze referències de brandi, pisco i orange liqueur sota les marques Torres Brandy, El Gobernador i Magdala.