El Servei d’Ocupació del Consell Comarcal del Priorat posa en marxa una borsa de treball de temporers per a la campanya de la verema 2021. Actualment hi ha una seixantena de persones inscrites, tot i que cada dia s’hi registren noves inscripcions. La major part d’aquestes inscripcions són de persones residents a la comarca del Priorat

Per primera vegada, el Servei d’Ocupació del Consell Comarcal del Priorat ha posat en marxa una borsa de treball de temporers amb la finalitat de poder cobrir les necessitats de mà d’obra que tenen els agricultors i empreses agràries de la comarca durant la temporada de la verema. L’elevada demanda de mà d’obra durant la campanya de la verema i el gran nombre de cellers amb que compta el territori, tant de la DO Montsant com de la DOQ Priorat, ha motivat la creació d’aquesta borsa per part de l’ens comarcal. Actualment hi ha una seixantena de persones inscrites, tot i que cada dia s’hi registren noves inscripcions. La major part d’aquestes inscripcions són de persones residents a la comarca del Priorat.

La borsa de treball es manté encara oberta. En aquest sentit, totes les persones interessades poden sol·licitar-hi la seva inscripció. Únicament han d’indicar les seves dades de contacte al correu electrònic aodl@priorat.cat o sol·licitar cita al telèfon del Consell Comarcal del Priorat, el 977 830 119. Per la seva part, les empreses agràries i els cellers interessats en la contractació de temporers/eres també poden posar-se en contacte amb el Servei d’Ocupació del Consell Comarcal del Priorat a fi de trobar els perfils que els permetin fer front als pics de feina i les necessitats de la campanya de verema.