Un estiu més, arriba a la Biblioteca Municipal de Gandesa el cicle Biblioteques amb DO. Aquest projecte, que enguany arriba ja a la novena edició, porta la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya per reforçar els coneixements del món del vi entre els assistents a través d’un programa d’activitats culturals variades i per a tots els públics.

‪Enguany, les activitats tindran lloc els dimecres 11 i 18 d’agost. El primer dels dies, dimecres 11 a les 17h, serà el torn dels més petits amb un taller infantil de pintura amb vi i reciclatge de taps de suro. Una activitat que se celebrarà a les piscines municipals de Gandesa.

‪Dimecres 18 (19h) serà el torn dels adults amb l’activitat Vi entre Vitrines. El Món del vi en les col·leccions d’art dels museus catalans. Una xerrada per descobrir el patrimoni cultural català relacionat amb la temàtica vinícola. L’acte estarà conduït per l’historiador de l’art, Oriol Gasulla, acompanyat del pagès i pintor Pere Royo, i maridat amb vins de la Denominació  d’Origen Terra Alta.

VIII Concurs de Fotografia Biblioteca amb DO

‪També aquest mes d’agost es posa en marxa el Concurs de Fotografia Biblioteca amb DO. De l’1 d’agost al 30 de setembre, els participants podran presentar les seves fotografies, que hauran d’anar lligades al món del vi a la Terra Alta, des de les vinyes o els cellers, fins a l’enoturisme a la comarca. Per participar-hi, s’hauran de publicar les fotos a Facebook, Twitter o Instagram amb el hashta #biblioDOTerraAlta2021 i etiquetant i mencionant a la Biblioteca de Gandesa. Podeu consultar les bases del concurs a www.gandesa.cat