El setembre, els amants del vi i la natura poden gaudir de la verema amb les quatre experiències que ofereix Família Torres a les seves vinyes de Pacs del Penedès: Verema en família per participar activament en la collita i aprendre sobre viticultura; Del cep a la copa per conèixer les particularitats d’algunes varietats de raïm en fruit i en vi; Pícnic de verema per gaudir de les vinyes i el paisatge, i Nit de verema per sopar sota les estrelles

Aquestes experiències se celebraran el 4 de setembre en el marc de la Festa de la Verema, una jornada amb diverses activitats per a tots els públics que impulsa Penedès Turisme per celebrar el moment més esperat per a tot viticultor i cellerer. Nit de verema i Verema en família també es repetiran l’11 i 12 de setembre respectivament.

‘Verema en família’ ofereix l’oportunitat de viure la verema en primera persona; és una activitat molt amena per gaudir en família i amb amics, on s’aprèn sobre viticultura i es coneix de primera mà en què consisteix una verema tradicional. Aquesta activitat arrenca amb un tradicional esmorzar de pagès a l’aire lliure al Jardí Restaurant El Celleret per contiuar amb la verema d’algunes parcel·les de l’emblemàtica finca Mas La Plana. Els participants finalitzen l’activitat amb un tast de dos vins de Família Torres i most per als més petits.

‘Pícnic de verema’ és una divertida proposta culinària per esmorzar envoltat de vinyes al Jardí Restaurant El Celleret, amb productes de proximitat i plats estiuencs com amanida, gaspatxo, broquetes de pollastre i botifarra a la brasa i fruita de temporada, tot maridat amb la gamma de vins Vinyarets (DO Penedès). També s’ofereix menú infantil i plats a la carta.

‘Del cep a la copa’ està pensada per aquelles persones que vulguin aprofundir en el món del vi i descobrir les particularitats de les diferents varietats de raïm, tastant-les primer en forma de fruit i després en forma de vi. Una experiència sensorial en què es tastaran alguns dels vins més emblemàtics de Família Torres i que ha estat premiada com Millor experiència per la revista britànica Drinks International i la World Food Travel Association.

‘Nit de verema sota les estrelles’ és una proposta romàntica per gaudir dels cels del Penedès i les agradables temperatures nocturnes. El sopar se servirà sota les estrelles, al jardí d’El Celleret, i estarà harmonitzada amb grans vins de Família Torres i música en viu. La proposta gastronòmica, elaborada pel xef Sergi Millet, inclou una amanida de verema amb raïm i sardines i un humus de cigrons amb bacallà com a entrants, acompanyats d’un Cordillera Brut de Chile i un Vinyarets Blanc del Penedès; com a plat principal un melós de vedella amb bolets, patates al forn i salsa de vi negre maridat amb Mas La Plana; i per finalitzar una pasta de full amb crema i préssec de l’Ordal amb el licor Magdala.

Família Torres compta amb la certificació Safe Travels en compliment dels protocols normalitzats de mesures de seguretat i prevenció contra la Covid-19, un segell promogut pel World Travel & Tourism Council (WTTC) i gestionat per Turisme de Barcelona. Les experiències tenen aforament limitat i es requereix reserva prèvia a través de https://www.torres.es/ca/experiencies/penedes o contactant amb el departament d’enoturisme de Família Torres al 93 817 7330 o reservas@torres.es.