‘Sabor Salou’ pretén superar la xifra de més de 40.000 visitants registrats a la seva edició anterior, abans de la pandèmia, l’any 2019. Els dies 6, 7 i 8 de maig, els restauradors de Salou s’uniran per oferir les més variades degustacions, amb activitats per a la gent jove i tallers per a tota la família, al Passeig Jaume I

El cap de setmana del 6, 7 i 8 de maig, el Passeig Jaume I de Salou acollirà el desè aniversari de la fira gastronòmica ‘Sabor Salou‘, “un homenatge a la gastronomia local“. Es tracta d’un esdeveniment dedicat a la restauració, i als productes DOP i gourmet del territori.

Més d’una trentena d’estands oferiran “tota mena de menjars, begudes i productes gastronòmics. Els visitants podran degustar el millor de cada parada, descansant als espais de terrasses, muntats per a l’ocasió. Es disposarà d’un major espai de terrasses“, han explicat des de l’organització .

L’alcalde Pere Granados ha assenyalat que “Salou ja fa temps que va fer una aposta decidida per la promoció de la gastroenologia, per tal de convertir-nos en un referent d’atracció turística”. Aquesta tasca, ha dit, “dona els seus fruits”; i ha explicat que, segons les enquestes d’EURECAT, “les preferències dels turistes són passejar, la platja i la gastronomia”.

En relació a una nova edició del ‘Sabor Salou’, ha manifestat que “creiem que és una molt bona manera de promocionar la gastronomia salouenca i una molt bona oportunitat per als establiments de Salou que hi participen”. Granados ha explicat que la inauguració anirà a càrrec de la falsetana Marta Domènech directora general de Turisme de Catalunya, a qui ha qualificat com a “un gran referent, ha dit, del vessant gastronòmic i enològic, i turístic“.

El regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha dit que aquest esdeveniment és el “més popular” de tota l’agenda gastronòmica. Ha anunciat que se celebrarà un festival, organitzat des de l’àrea de Serveis Culturals i la regidoria de Joventut, a partir de les 20 h, amb música adreçada al col·lectiu jove, que complementarà l’oferta de restauració.

Per la seva banda, la directora tècnica de Sabor Salou, Andrea Mazzanti, també ha explicat que “la gent visita la fira per moltes raons, per degustar la gastronomia, però també per trobar totes les ofertes gastronòmiques representades del municipi, als 35 expositors”. Ha assegurat que es preveu una molt bona acollida; i ha recordat que a la darrera edició, l’any 2019, es van servir 50.000 degustacions i hi va haver més de 42.000 visitants. El preu de cada tast serà de 3 euros. Entre les múltiples activitats que s’han anat confirmant, es troben tasts de vi, cursos de cuina, tallers de cuina per a nens i tallers de reciclatge, entre d’altres.

Tota la informació disponible es pot consultar al web: www.saborsalou.cat