Després de l’èxit de la Fira del Vi de Falset d’enguany, on s’han batut tots el rècords d’assistència i venda de tiquets, la Denominació d’Origen Montsant es prepara per participar a dues fires que formen part ja del seu calendari habitual i que van dirigides a dos públics ben diferents. Per una banda, la Fira del Vi de Pollença, destinada al públic final i a on la DO Montsant participa des de fa 3 anys, després que se signés un acord d’agermanament entre la Fira del Vi de Falset i la de Pollença. De fet, els vins mallorquins han estat presents un any més també a la fira de Falset. La segona de les cites és la internacional ProWein, una fira referent entre el públic professional i que enguany torna a obrir les seves portes a Düsseldorf després de l’aturada per la pandèmia.

La Fira del Vi de Pollença, promoguda per l’Associació Vi Primitiu de Pollença, que la va posar en marxa l’any 2004 amb la voluntat que tots els cellers de les Illes Balears es poguessin donar a conèixer al públic general, recupera les seves dates tradicionals i se celebra aquest pròxim cap de setmana, el 7 i 8 de maig.

La DO Montsant comptarà un any més amb un estand propi on els assistents podran tastar els vins dels 21 cellers de la DO que hi participen de la fira: Acustic Celler, Bell Cros, Celler Cairats, Celler Cedó Anguera, Celler de Capçanes, Celler de l’Era, Celler Gritelles, Celler La Placeta, Celler Laurona, Celler Masroig, Celler Pascona, Celler Ronadelles, Cellers Sant Rafel, Clos Mogador, Coca i Fitó, Companyia Vitícola Sileo, Cooperativa Falset Marçà, Dosterras i Estones Vins.

La novetat d’enguany pel que fa a la participació de la DO Montsant en la fira és l’organització de dos tastos dirigits a públic professional amb l’objectiu d’ajudar a introduir els vins Montsant a Mallorca. Els tatos tindran lloc dissabte 7 a les 17h i diumenge 8 a les 13h.

Divendres a les 18h se celebrarà l’acte de benvinguda i presentació de la DO Montsant per celebrar l’agermanament de les dues fires, un homenatge per part de la fira de Pollença a la Fira del Vi de Falset, que li va servir d’inspiració per a la seva creació ara fa ja 18 anys.

Torna ProWein, del 15 al 17 de maig

La Denominació d’Origen Montsant es desplaça un any més a Düsseldorf per participar a ProWein, una de les fires de referència del món del vi, i que enguany se celebra del 15 al 17 de maig a la ciutat alemanya. La DO Montsant comptarà amb un estand propi en el marc de l’illa de PRODECA, que estarà situat al Hall 14/ E60-5.11 i on es podran tastar els vins dels 7 cellers de la DO Montsant que hi participen enguany: Bell Cros, Cal Bessó, Celler Cairats, Celler Gritelles, Celler Laurona, Cellers Sant Rafel i Josep Grau Viticultor.