Representants dels diversos organismes implicats en l’organització de la REUS VIU EL VI 2022 -amb la Cambra de Comerç de Reus com a impulsora d’aquesta iniciativa- han presentat el cartell de l‘edició d’enguany en la tradicional trobada amb els representants de les Denominacions d’Origen de l’àmbit territorial de la Cambra que realitzem setmanes abans del certamen.

Un any més el dissenyador Jordi Romero s’ha encarregat d’evolucionar el logo de la fira, que va crear ell mateix el 2014, en una convocatòria molt especial, la del retorn de la fira que es va realitzar per última vegada el 2019. Tres anys després la Reus Viu el Vi tornarà a omplir la plaça de la Llibertat de Reus els dies 3, 4 i 5 de juny. Durant els propers dies es presentarà oficialment un certamen que arriba a la dotzena edició.