Els cellers CORPINNAT organitzen entre el 15 de juny i el 31 de juliol el segon Festival Gastronòmic CORPINNAT, amb una oferta de 45 sopars en espais singulars dels cellers o entre les vinyes a càrrec d’una quarantena de xefs de reconegut prestigi que dissenyaran cada menú per maridar-lo amb els corpinnats de cada celler. L’objectiu del festival és doble: posar en valor la riquesa i diversitat gastronòmica del nostre país i el talent dels cuiners i cuineres i donar a conèixer els valors de CORPINNAT com a marca de qualitat de vins escumosos nascuts al cor del Penedès.

Com consultar el calendari i fer les reserves

El públic que participa al sopar té l’opció de fer una visita prèvia al celler. Les reserves ja es poden gestionar directament a través del web de CORPINNAT (www.corpinnat.com). A través d’aquesta pàgina es pot consultar el calendari de tots els sopars programats, escollir el dia desitjat i processar la reserva. Aquest mateix procés es podrà realitzar de manera personalitzada al web de cada celler. Cada restaurant o xef decideix el menú depenent del celler on s’organitzi el sopar i l’adapta perquè maridi amb els seus corpinnats. El segon Festival Gastronòmic CORPINNAT preveu una participació de prop de 2.000 persones sumant els 45 sopars que se celebraran entre el 15 de juny i el 31 de juliol de 2022.

Presentació al Palau Robert

L’acte de presentació s’ha celebrat a al Palau Robert de Barcelona, que ha aplegat una setantena d’assistents, entre ells una àmplia representació dels cuiners i cuineres que participen en aquest segon festival. En nom d’ells han parlat Xavier Pellicer, Carles Gaig i Quim Casellas (restaurant Casamar, Llafranc) que han celebrat la segona edició del festival i han assenyalat que per a ells “és un repte servir sopars fora del restaurant i en un entorn tan especial com son els propis cellers i el paisatge entre vinyes“. Ton Mata i Xavier Nadal, president i vicepresident de CORPINNAT, han destacat el compromís de tots els cellers per consolidar aquesta oferta enogastronòmica, que l’any passat va atraure prop de 2.500 persones.

I, finalment, el director de l’Escola d’Art Arsenal de Vilafranca, Albert Abella, i el cap d’estudis, Ferran Boher, han parlat del projecte de col·laboració que han iniciat amb CORPINNAT i que ha permès dissenyar el cartell d’aquesta segona edició a partir d’un projecte de la mateixa escola en el qual s’hi han implicat una desena d’alumnes. Els guanyadors del cartell d’aquest any, Mika Granero i Pau Hernàndez, han apostat per un disseny realitzat a partir de la tècnica fotogràfica on líquids de diferents colors que representen la vinya, el mar i l’escumós es barregen entre ells creant “el maridatge perfecte”. En l’acte també hi han assistit, en representació del territori, l’alcaldessa de Gelida i diputada al Parlament de Catalunya, Lluïsa Llop, i la regidora de Turisme de Subirats, Àngels Pinyol.