El Celler Masroig fa un pas més enllà amb la campanya ‘Tots busquem alguna cosa’, que va néixer el passat 2021 en l’entorn digital i especialment a les xarxes socials, i arriba ara a la presencialitat a través de diverses activitats que se celebraran durant els mesos de juny i juliol. El celler ha volgut esperar a l’eliminació total de les restriccions derivades de la pandèmia per a iniciar el calendari previst d’accions presencials.

Els actes sorgeixen amb la finalitat de donar continuïtat a les històries digitals que s’han anat desenvolupant a les xarxes socials del celler i que giren entorn a la quotidianitat de les persones. Les històries s’agrupen en quatre temàtiques que posen en valor el creixement personal, però també la cerca dels orígens, dels vincles i dels bons sabors. Les activitats proposades des del Celler Masroig pretenen vincular aquestes quatre temàtiques amb els desitjos i els objectius vitals dels clients del celler. La finalitat, per tant, “és despertar el lligam emocional entre els seguidors de les xarxes socials i la marca“, expliquen des del celler.

EnigMasroig i Nit Enoastronòmica

El Celler Masroig associa ‘Tots busquem els orígens’ amb dues activitats per al públic final. ‘EnigMasroig’ és una gimcana per visitar el celler de manera didàctica i entretinguda, destinada a families amb nens. D’altra banda, l’activitat ‘Nit Enoastronòmica’ és un maridatge sota les estrelles amb l’Associació Bocafoscant ‘astronomia, art i natura’. “Un espectacle lúdic en què es van descobrint les connexions entre el món del vi i els astres“.

Curs d’iniaciació al tast

Sota la temàtica ‘Tots busquem créixer’ s’organitzarà al Celler Masroig un curs d’iniciació al tast amb el sommelier Rafel Pino, “una activitat diferent on els assistents s’introduiran o ampliaran conceptes del món del vi, com els aromes, els sabors, les diferents varietats i també sobre com aquestes evolucionen i es mariden“.

Receptes digitals en col·laboració amb Terres de Mestral

La temàtica ‘Tots busquem els bons sabors’ engloba una sèrie de receptes de les Terres de Mestral que maridaran amb els vins del celler. El contingut es podrà descarregar al web de la campanya  perquè la gent pugui fer-les des de casa o col·leccionar les cinc receptes.

Exposició ‘Looking for smiles’

Per tancar la campanya, i sota la temàtica ‘Tots busquem vincles’, s’organitza l’exposició ‘Looking for smiles’, una acció artística amb una finalitat solidària que va néixer a les xarxes socials amb l’objectiu de “buscar somriures i històries plasmades a través de fotografies que ajudin a canviar el món“. L’exposició inclourà les fotografies originals de l’artista, Joan Baró, i també les fotografies inèdites creades exclusivament per a l’ocasió, on es buscaran somriures d’històries reals de gent del poble d’El Masroig: Tots busquem alguna cosa by Looking for smiles.