Vi per Vida torna amb força aquest 2022 per celebrar la 20a edició del seu ja tradicional tast solidari mantenint viu el principal objectiu: donar suport a la recerca en metàstasi i sensibilitzar la ciutadania en favor de la investigació contra el càncer. Aquest nou tast tindrà lloc el proper 12 de juny a les 19 h al municipi de Bellpuig (Lleida). Concretament, l’acte es farà al Jardí de la Llotja de Bellpuig i, com és habitual, anirà a càrrec del sommelier i impulsor de la iniciativa, Xavier Ayala. Un total de 100 persones podran participar en el 20è tast solidari, una edició molt especial que es recupera després d’haver-se posposat en dues ocasions per la situació sanitària.

Cal destacar que les entrades que es van adquirir pel tast aplaçat de novembre seran vàlides per a aquesta nova edició. D’altra banda, les persones que decideixin assistir-hi, podran comprar les seves entrades a l’Ajuntament de Bellpuig per 10€. Amb el preu de l’entrada s’inclou un petit obsequi -un obridor personalitzat de Pulltex-, i el tast de 5 vins de denominacions d’origen diferents: DO Costers del Segre, DO Catalunya i Corpinnat.

Vi per Vida, 8 anys de compromís

“Vi per Vida” és una associació sense ànim de lucre que va néixer l’abril del 2014 impulsada per Xavier Ayala. L’associació es dedica a fer tastos multitudinaris i activitats relacionades amb el món del vi amb l’objectiu de recaptar diners per a la recerca en metàstasi.

Fins a dia d’avui, s’han organitzat 19 tastos a diferents municipis de Catalunya i els fons recollits han estat destinats a un programa específic d’investigació en càncer i metàstasi de l’IRB Barcelona. D’altra banda, “Vi per Vida” col·labora també amb el #RepteMetàstasi, iniciativa posada en marxa per l’IRB Barcelona amb l’objectiu d’implicar la societat i aconseguir una mobilització en favor de la recerca de la metàstasi.