La Cooperativa Agrícola de Corbera d’Ebre presenta, demà dissabte, la sisena edició del vi solidari ‘Sense Límits’. A més, recupera la festa “Si tu ajudes, tots sumem!”, que els últims dos anys no es va poder celebrar a causa de la Covid-19. La iniciativa solidària es farà a l’entorn de l’Església Vella de Sant Pere del Poble Vell de Corbera i la recaptació es destinarà íntegrament a l’Associació Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre, que acompanya persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament de les terres de l’Ebre

Josep Pere Colat, president de la Cooperativa Agrícola de Corbera, explica que “la festa ‘Tots sumem!’ referma el nostre compromís amb el desenvolupament social del territori i ens ajuda a promocionar el vi solidari ‘Sense Límits’. En la situació actual, creiem que pren una importància cabdal la solidaritat envers entitats que, com l’Associació Jeroni de Moragas, proporcionen suport a les necessitats de les persones amb discapacitat”.

La cooperativa de Corbera d’Ebre ha fet una edició inicial de 1.200 ampolles de vi solidari, elaborat amb garnatxa blanca 100% i acollit a la Denominació d’Origen Terra Alta. El disseny de les etiquetes l’ha realitzat l’empresa de disseny Cordegat, que destaca: “Si alguna cosa ens ha ensenyat el col·lectiu del Jeroni de Moragas de Móra d’Ebre és que d’obstacles per a les persones amb discapacitats diverses n’hi ha un grapat, però amb tossuderia, solidaritat, esforç i estima es pot seguir somniant i actuant per anar més enllà, trencant les barreres que ens allunyen de les nostres il·lusions. Per això proposem una mirada invertida, diferent i una nova lectura del concepte límit, transformant una paraula que habitualment ens atura en un conjunt de lletres carregades d’esperança que trenquen els marges per seguir somniant i fent camí.”

La festa ‘Tots sumem!’ recupera el format original amb una tarda familiar al Passeig del Dr. Ferran amb activitats infantils, tast i venda de vi solidari, tastets, i música en viu. Al vespre, a la plaça de l’Església del Poble Vell, tindrà lloc la presentació de la nova edició del vi solidari “Sense Límits”, el sopar i els concerts musicals amb els grups l’Eriçó Punxegut, els Panxuts Beerband, Gra Fort i els DJ Pau Brull, Eloi Giralt i Quim Gonzàlez.

Les ampolles del vi ‘Sense Límits’ també estan disponibles a la botiga on-line de la cooperativa https://agricolacorbera.com/botiga/