Jaime I, Torres 20, Torres 15 i Torres 10 obtenen medalla en les principals competicions de destil·lats celebrades als Estats Units i Anglaterra. Torres Brandy, la marca de brandis del Penedès creada el 1928, aconsegueix diferents reconeixements en quatre concursos internacionals de referència en el món dels destil·lats, celebrats als Estats Units i Anglaterra durant el segon trimestre de l’any

Els últims resultats que s’han donat a conèixer són els de SIP Awards 2022, el certamen que premia les begudes espirituoses més ben valorades pels consumidors ja que el jurat el conforma un panell amb més de 300 consumidors de tot el món. En la seva 14a edició i amb una participació de 1.270 destil·lats, Torres 10 ha aconseguit la màxima distinció, medalla de Platí, i Torres 20 medalla d’Or.

Un altre certamen que ha anunciat recentment els resultats és San Francisco World Spirits Competition, considerada una de les competicions més influents després de 22 anys de celebració. El jurat format per 70 professionals ha avaluat 5.000 destil·lats de tot el món. Tres de les referències de Torres Brandy han destacat en la seva categoria: Jaime I i Torres 10 han obtingut medalla Doble Or, i Torres 15 medalla d’Or.

A l’altre costat de l’Atlàntic, el certamen britànic International Spirits Challenge anunciava els resultats de la 27a edició a l’abril i atorgava a Torres 20 el seu màxim reconeixement, medalla Doble Or. Finalment, el certamen internacional que se celebra a Nova York des del 2010, Ultimate Spirits Challenge, ha concedit a Torres 15 la distinció de “Great Value” per la seva excel·lent relació qualitat-preu i una puntuació de 92 punts sobre 100.

D’altra banda, Torres Brandy, és la marca de brandi preferida pels bartenders dels millors bars del món segons l’informe de marques 2022 (Annual Brands Report 2022) de la revista britànica Drinks International. “Cal destacar els reconeixements internacionals obtinguts per altres marques de Juan Torres Master Distillers, la divisió de destil·lats de Família Torres. Així, el pisco El Gobernador, procedent del Valle de Limarí, al nord de Xile, i el licor de brandi macerat amb taronges Magdala han rebut medalla d’Or en els SIP Awards 2022. A més, Magdala ha estat distingit amb el premi “Innovation Star” pel seu caràcter innovador en aquesta mateixa competició, i ha sumat un segon or en el certamen San Francisco World Spirits Competition“, expliquen des del citat celler.

Sobre Juan Torres Master Distillers

Juan Torres Master Distillers és la divisió dedicada a l’elaboració de destil·lats de Família Torres. Els seus orígens es remunten al 1928, quan Joan Torres Casals, segona generació, va començar a elaborar brandis anyencs criats en roure, suaus i aromàtics, a partir d’una selecció dels millors vins blancs del Penedès (Barcelona).