L’AEH Salou i l’Ajuntament de la ciutat tornen a organitzar l’esdeveniment gastronòmic més destacat del cor de la Costa Daurada; que tindrà lloc el proper diumenge, 25 de setembre, a la Torre Vella de Salou, a partir de les 19 h. Unes 350 entrades es posen a la venda a través de l’AEH Salou i als 13 restaurants participants 

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria (AEH) de Salou i l’Ajuntament de Salou, amb la col·laboració de Makro i Royal Bliss, han presentat, avui, en roda de premsa la nova edició del Gastro Wine & Music; l’esdeveniment gastronòmic més destacat de la temporada que tindrà lloc el proper diumenge, 25 de setembre, a partir de les 19 h a Torre Vella de Salou, després de dos anys sense poder celebrar-se. El Gastro Wine & Music és una experiència gastronòmica i sensorial prèmium que vol posar en valor la qualitat gastronòmica de la població i tancar una temporada turística marcada per la plena ocupació.

Comptarà amb la participació, en aquesta edició, de 13 restaurants participants i 5 col·laboradors, que oferiran 6 degustacions, 20 showcookings i dues postres de màxima qualitat a tots els assistents; maridats amb el vi i el cava de 20 cellers, de primer nivell.

Els 13 restaurants participants, entre els quals hi ha l’Estrella Michelin, del chef Pep Moreno són: Boquet • Castillo de Javier • Cook & Travel • Deliranto • La Ibense Salou • La Pasión • La Venus de Pepe • Lunattic • Mesón del Segoviano • MRKT by Edu Cuesta • Rock & Grill • Taverna el Totxo • Thai Salou

Aperitius a càrrec d’Ostras Louis • Xesc Reina, mestre xarcuter • TGT • i Balfegó

El Gastro Wine & Music no és només un esdeveniment gastronòmic, sinó una experiència sensorial única, ja que també hi haurà un show acrobàtic de cocteleria, a càrrec de Coca-Cola amb Royal Bliss; música en directe com a acompanyament de la vetllada; un espectacle de màgia i l’actuació del DJ de la Discoteca FlashBack Salou. Un maridatge únic, ubicat en un espai espectacular com és la Torre Vella de Salou.

L’alcalde de Salou sosté que el Gastro Wine & Music “és una fusió molt ben trobada i inspiradora; una autèntica experiència sensorial per compartir en família, en parella o amb amistats, que estem contents de poder tornar a tenir a la Torre Vella, de la mà de l’AEH Salou, entitat que, amb el seu treball sostingut ha aconseguit que la gastronomia de Salou, caracteritzada per la innovació, l’avantguarda, la creativitat i la utilització de productes locals de proximitat, sigui un referent, tant a la Costa Daurada com a Catalunya i, també, internacionalment; sent el tercer atractiu i preferència dels nostres visitants i turistes a la destinació”, ha remarcat.

El regidor Hèctor Maiquez, per la seva banda, ha recordat que la primera edició del Gastro Wine & Music es va celebrar l’any 2019 i va ser un èxit de convocatòria; i ha afirmat que “avui en dia, Salou, és qualitat i excel·lència pel que fa a la gastronomia i tot allò que té a veure amb el món culinari”, un fet “del qual ens n’hem de sentir orgullosos”. Així mateix, ha agraït a l’AEH Salou la seva “disponibilitat i proactivitat”, i la seva tasca de posar en valor la gastronomia local.

El mestre xarcuter, referent en el món de la sobrassada, Xesc Reina.

El president de l’AEH Salou, Pep Moreno, ha manifestat que “des de l’AEH Salou sempre hem treballat per remarcar que Salou no és només sol i platja; els professionals de referència del sector ens miren i això vol dir que ho estem fent bé”. El gestor de comunicació de Coca-Cola, Víctor Herrero ha agraït la l’oportunitat de poder participar a l’esdeveniment, al qual li dona suport, com a patrocinador, amb la col·laboració de Royal Bliss. Finalment, el director d’àrea de Tarragona de Makro, Fernando Palacio, ha parlat de compromís amb l’hostaleria més propera i  ha dit que la celebració de l’esdeveniment gastronòmic al setembre pot ser “un bon colofó” per a un any de recuperació.

A partir d’avui divendres ja es poden adquirir les entrades a un preu de 65€ a l’AEH – Associació Empresaris Hostaleria Salou (977 239 600 aeht@aeht.es) o als restaurants participants.

Informació Gastro Wine & Music Salou 2022