La DO Montsant tornarà a ser present, un any més, durant el festival, amb la voluntat de continuar donant suport a les expressions culturals arreu del territori. Enguany, la DO tornarà a comptar amb el seu escenari al Mas de Sant Marcell (Cornudella de Montsant). La cita serà dissabte 27 d’agost, amb l’actuació de Papa Orbe & Los Científicos del Sabor (19h).

Papa Orbe és un polifacètic músic cubà, especialitzat en la interpretació amb el tres cubà. La seva música, festiva i emotiva, beu de les seves arrels familiars, la música tradicional cubana i el jazz llatíLa jornada es completarà amb una selecció musical dels destacats Dj. de música d’arrel negra, Golfo de Guinea i Lady Avocado. Tot maridat amb una àmplia selecció de vins de diferents cellers de la DO Montsant.

Altres concerts amb vins Montsant al llarg del Festival

A més d’en l’escenari de la DO Montsant, els vins Montsant estaran presents al llarg de tot el festival, maridant diferents propostes musicals fins al desembre. Així, a l’octubre, els vins del Celler Masroig maridaran el concert de Las Karamba. Serà dissabte 1 d’octubre (19h) al Sindicat de La Torre de Fontaubella. I dissabte 15 (19h), el concert de Lofoten Cello Duo, a l’Ermita del Loreto d’Ulldemolins, estarà acompanyat dels vins d’Agrícola d’Ulldemolins i Celler Serra Major.

El 19 de novembre, nova ocasió per maridar música i vins Montsant. En aquesta ocasió, els vins de 4 cellers maridaran al Casal de l’Oliver dels Guiamets (19h) els concerts de Pupil·les i ¼ Experimental. Els vins seran dels cellers La Placeta, Estones Vins, Celler Cal Bessó i Cellers Unió.

Ja al desembre, dues noves cites. Dissabte 3, a les 12h, Cercavila a Capçanes de la mà de Xarop de Canya, i amb els vins del Celler de Capçanes. I divendres 9, Rita Payés posarà el punt final a aquesta edició del Terrer. Serà a les 19h al Teatre l’Artesana de Falset, i amb el maridatge dels vins de la Cooperativa Falset Marçà.