L’Associació d’Empresaris de l’Hosteleria de Tarragona ha congregat més de 300 partipants al sopar anual de la Federació, entre socis, partners, col·laboradors, treballadors, institucions i personalitats destacades. Després de dos anys sense poder celebrar-se, el sopar anual de l’AEHT va tornar a demostrar la cohesió, sentiment de pertinença i popularitat de la Federació d’Associacions d’Hostaleria de la Província de Tarragona, que ja compta amb més de 800 associats d’arreu del territori.

Francesc Pintado, president de la Federació, ha posat de relleu els objectius assolits els darrers anys com les 16 associacions vinculades a l’AEHT, els 800 associats entre els quals en destaquen 130 hotels, els més de 80 partners que donen suport a la Federació i les 35 jornades gastronòmiques que organitza arreu de la província. Durant el parlament, també s’ha presentat el nou spot de l’AEHT que ja es pot veure al canal de Youtube de la Federació sota l’eslògan “celebrem-nos”.

El sopar ha comptat amb personalitats destacades com Roger Torrent, Conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya;  Marta Domènech, directora de Turisme de Catalunya o els alcaldes i alcaldesses de les principals poblacions de la província de Tarragona, com ara Reus, Salou, Vila-seca, Cambrils, Valls, Montblanc, entre d’altres. Durant l’acte, Roger Torrent ha rebut la ‘mítica jaqueta’ de cuina de l’AEHT.

Cal destacar  en aquesta convocatòria, el xef Eduard Xatruch, ha esta nomenat membre d’honor del Consell d’Experts de l’AEHT com a “xef de les nostres comarques que ha aconseguit reconeixements internacionals gràcies a una cuina creativa, amb molt de sabor i de respecte pel producte. Es un xef que pel seu treball i per la seva dedicació estem orgullosos de nomenar-lo membre d’honor del consell d’experts gastronòmics de l’AEHT”, ha destacat Manel Ortiz, membre de la Junta de l’entitat i coordinador de l’esmentat Consell format per totes les Estrelles Michelin i Sols Repsols de la Província que també han estat presents en aquest homenatge.

El darrer homenatge de la nit, aquest any, es va dedicar als 16 presidents territorials i sectorials de l’AEHT, als quals se’ls hi va fer entrega d’una aquarel·la personalitzada per l’artista plàstic Pere Joan Sales. “Són ells els qui han coordinat i mantingut actives a les associacions d’hostaleria de tota la província. Els qui han recolzat, representat, informat i enfortit el sector a cada racó del territori. I els qui esperem segueixin fent-ho durant 4 anys més”.

Així doncs, com va destacar el Sr. Francesc Pintado“Ara sí podem dir ben alt que celebrem 45 anys amb orgull de pertinença, que l´AEHT és més forta que mai i que seguirem treballant amb responsabilitat, amb il.lusió i amb passió per seguir forjant les bases que garanteixin el futur de la nostra Federació”