Viniscoop és el primer e-commerce especialitzat en vi social: vi elaborat  per cooperatives catalanes, sota un model d’economia social i col·laborativa“, expliquen fonts de l’organisme. “La Cambra de Comerç de Reus reconeix amb aquest seu premi a la Innovació i Transformació Digital una iniciativa que qualifica de transversal i que dóna suport al teixit agrari català“, manifesten fonts d’aquest ens cameral.

La gala de lliurament dels Premis Cambra 2022 es va celebrar al Teatre Fortuny de Reus, un esdeveniment que la Cambra de Comerç de Reus celebra des de fa anys i que com és habitual vol servir per realçar el talent de les comarques de l’àmbit territorial de la corporació. Enguany, els premis han estat centrats a reconèixer diverses realitats empresarials que s’han distingit per la innovació i la transformació digital En total es van lliurar 29 distincions que serveixen per remarcar la tasca d’institucions, empreses i empresaris que s’han significat per l’aposta tecnològica.

Viniscoop és el punt de trobada del vi social català. És un web on descobrir vins únics, però és alhora una aposta per la sostenibilitat del territori i una manera de recolzar centenars de famílies d’agricultors catalanes. Així doncs Viniscoop.com es caracteritza per oferir qualitat, a través d’un catàleg ben seleccionat, per oferir proximitat i sostenibilitat, un alt nivell de servei al client i una compra còmoda i segura. Aquest Nadal, el web ofereix enviaments gratuïts per compres mínimes de 60€, ofertes en caves i enviament a casa en 2-3 dies laborables.