Josep Lluís Grogués serà el President del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Tarragona fins a finals del mes de maig, data en la que s’han de convocar noves eleccions. L’elecció de Grogués -que ja havia ocupat anteriorment aquest càrrec- s’ha adoptat avui per consens dels diversos vocals del citat Consell en el decurs de la reunió celebrada a la ciutat de Valls.

Segons ha pogut saber aquest diari digital, la voluntat de l’equip directiu que forma part de la citada DO a partir d’avui, és la de realitzar una ‘gestió el màxim consensuada possible‘ contraposant algunes de les crítiques que durant les darrers setmanes s’havien dirigit cap a la gestió de l’expresident Vicenç Ferré, qui va optar per abandonar el càrrec la setmana passada, abans de sotmetre´s a una reprovació per la majoria de membres de l’anterior Consell Regulador.

La voluntat d’aquest consell remodelat passa per “tancar el més aviat possible” la crisi d’aquests darrers dies i “rebaixar la tensió” en el sí d’aquest organisme rector. De fet, pocs dies enrere, la pròpia DO Tarragona i ja amb Ferré ‘dimitit’ va fer pública una nota de premsa en aquest sentit, sense entrar en les crítiques que Vicenç Ferré havia fet contra la resta de membres del Consell Regulador, en una compareixença a la Cooperativa Obrera de Tarragona. La nota explicava que “La DO Tarragona destacala solidesa d’una institució amb més de 75 anys d’història i el seu compromís per treballar de forma consensuada. La totalitat dels membres del Consell Regulador agraeixenla dedicació a la institució durant els últims tres anys i mig al fins ara president Vicenç Ferré, que va dimitir dimecres abans de la reprovació cap a la seva gestió“.

EL REMODELAT CONSELL REGULADOR DE LA DO TARRAGONA VOL TANCAR LA CRISI INTERNA AQUESTA SETMANA AMB EL NOMENAMENT D’UN NOU PRESIDENT