Cristina Torres, filla de Marimar Torres i membre de la cinquena generació de la Família Torres, ha estat designada directora general de Marimar Estate Vineyards & Winery. La fins ara directora de vendes i màrqueting assumeix noves responsabilitats i gestionarà els equips de finances, vendes, màrqueting i producció, a més de liderar projectes d’eficiència i sostenibilitat

Afronto aquesta nova posició amb entusiasme i al costat d’un equip de persones motivades i amb molta energia, amb la nostra directora de màrqueting Julia Millan i la nostra directora d’operacions comercials Sarah Ghattas“, afirma Cristina Torres. “És la primera vegada que disposem d’aquestes dues posicions de suport integral.”

Del 2017 al 2019, la Cristina va treballar a Jackson Familia Wines (Califòrnia), principalment al departament de màrqueting. “Durant aquest període, gràcies al seu compromís amb la sostenibilitat, va facilitar la creació de l’International Wineries for Climate Action (IWCA), que van cofundar el febrer del 2019 Família Torres i Jackson Familia Wines“. IWCA és un grup de treball col·laboratiu que reuneix cellers compromesos amb la lluita contra l’emergència climàtica i decidits a adoptar un enfocament científic per reduir les emissions de carboni en el sector vinícola. Com a directora general, la Cristina treballarà en estreta col·laboració amb l’equip de producció de Marimar Estate amb la finalitat d’incorporar-se oficialment a l’associació IWCA.

Nascuda a Califòrnia el 1988, la Cristina va créixer entre vinyes i va aprendre el negoci del vi de la seva mare, Marimar Torres, que havia iniciat el seu projecte vitivinícola a finals de la dècada del 1980 al comtat de Sonoma. El gener del 2020, la Cristina es va incorporar a la direcció de Marimar Estate juntament amb la seva mare. Marimar dona ara un petit pas al costat i atorga a la seva filla més responsabilitat directiva com a directora general. “Aquest ascens té una significació especial en la història del relleu generacional de la Família Torres atès que, per primera vegada en cinc generacions, es produirà de mare a filla“.

Marimar va inculcar a la Cristina el desig de ser el millor que es pot ser i li ha ensenyat a tenir fe en els desafiaments, contratemps i fracassos que són part important del procés“. En els tres últims anys en la direcció de vendes i màrqueting, la Cristina ha més que duplicat les vendes de Marimar Estate en el mercat americà i ha treballat en el creixement de l’àrea de Direct-to-Consumer tot i la pandèmia mundial. “La seva voluntat és construir sobre la sòlida base que ha establert la seva mare per portar el negoci al següent nivell i que segueixi sent un lloc dinàmic i emocionant on treballar“.

La Cristina és llicenciada en Econòmiques per Princenton University i MBA per The Wharton School of the University of Pennsylvania. Compta amb el certificat de nivell 3 de WSET (Wine & Spirit Education Trust) i està en procés d’obtenir el WSET Diploma.

Sobre Marimar Estate Vineyards & Winery

Marimar Estate Vineyards & Winery, propietat de Marimar Torres, s’ubica en els turons del Green Valley, a Russian River Valley dins del Comtat de Sonoma. Nascuda al Penedès i pertanyent a la quarta generació de la saga vitivinícola Família Tores, Marimar es va traslladar a San Francisco el 1975. Va començar a plantar la vinya Don Miguel el 1986 i el 1992 va construir el celler a l’estil d’una masia catalana tradicional. Tots els seus vins procedeixen de vinyes en propietat. Actualment cultiva 32 hectàrees repartides en dues vinyes pròximes a l’Oceà Pacífic, en les denominacions de Sonoma Coast i Russian River Valley.

El celler funciona íntegrament amb energia solar. Tant les vinyes com el celler compten amb la certificació de sostenibilitat que atorga la California Sustainable Winegrowing Alliance. La filla de Marimar, Cristina, ara treballar juntament amb Marimar com a directora general. Cada mes, organitzen actes per als socis del seu club de vins i retransmeten, a través de xarxes socials, un show cooking on preparen algunes de les receptes dels llibres de cuina de Marimar, maridades amb els seus vins.