Vermuts Miró projecta incrementar les seves vendes de 5 a 6 milions de litres durant aquest any 2023.  La companyia amb seu a la capital del Baix Camp iniciarà un nou pla de distribució per augmentar la presència a tots els canals de venda. Aquests dies ha concretat un acord estratègic amb el Grupo La Navarra

El conegut fabricant de vermuts i altres vins de licor, Vermuts Miró, afronta el 2023 amb grans projectes i perspectives de creixement. La companyia preveu augmentar en un milió de litres les vendes respecte al 2022, incrementant-les a més de 6 milions de litres, i consolidant-se com un dels majors productors de la seva categoria a Europa. El 2022 va estar marcat per l’aposta d’inversió en l’ampliació del centre productiu i logístic de Reus. Per a aquest 2023, Vermuts Miró centrarà la seva estratègia en el desenvolupament de la seva distribució al mercat domèstic i continuarà amb la seva línia d’internacionalització.

El creixement en la capacitat productiva de Vermuts Miró permetrà augmentar la seva presència a tots els canals de venda, iniciant un nou pla estratègic basat en l’ampliació de la seva xarxa de distribució“, expliquen fonts de la citada companyia. Actualment, està present al canal de l’alimentació amb la seva pròpia marca “Miró”, MDD (Marques de Distribució) i Co-Manufacturing. Pel canal d’HORECA, Vermuts Miró ha assolit un acord estratègic per distribuir al mercat els seus productes a través de GRUPO LA NAVARRA, companyia líder especialitzada en la comercialització de begudes espirituoses, vins i licors. “Aquesta nova aliança permetrà ampliar la quota de mercat i la distribució“, comenten.

La companyia seguirà el seu Pla d’Innovació invertint en el desenvolupament de nous productes que suposin un canvi disruptiu dins la seva categoria, participant en diferents projectes amb Centres de Recerca i altres empreses del sector, amb l’objectiu de liderar les noves tendències i adaptar-se a les preferències dels consumidors“, han explicat des de Miró.

Al llarg del 2023 Vermuts Miró mantindrà la seva presència a les principals fires del sector, com ProWein a Düsseldorf o Anuga a Colònia, i la participació “en els premis més prestigiosos“. De fet, els productes de la firma centenària reusenca han aconseguit més de 32 reconeixements en certàmens internacionals destacant, per sobre de tot, les seves darreres incorporacions com el Vermut Miró Gran Reserva i el Vermut Miró Organic, un producte 100% ecològic que es va presentar a 2022.