L’Agrícola i Secció de Crèdit de Llorenç del Penedès està d’enhorabona pel nou reconeixement obtingut a nivell internacional. La 13a edició de l’International Wine Awards 2023, organitzat per Catavinum a Vitoria-Gasteiz (Euskadi) ha distingit el Vi del Centenari 1920 Xarel.lo 2022 amb la medalla d’or en la categoria de vins blancs. En aquesta edició s’han tastat un total de 2817 vins i licors de més de 20 països com Argentina, Austràlia, Àustria, Bulgària, Canadà, Xile, Grècia, República Txeca, França, Alemanya, Itàlia, Malta, Portugal, Sud-àfrica, Espanya, Estats Units …

Des de l’Agrícola de Llorenç “es valora molt positivament aquest nou reconeixement, per tercer any consecutiu amb el Vi del Centenari 1920, que dona sentit a l’esforç per oferir cada any vins i caves de la màxima qualitat“.

Segons expliquen fonts del citat celler cooperatiu, els objectius d’aquest concurs són els següents:

  • Informar els consumidors i professionals internacionals de vins i begudes alcohòliques, sobre la qualitat dels productes premiats, ajudant a la difusió i comunicació dels mateixos.
  • Aportar un missatge d’orientació a el 80% dels consumidors que esperen referències internacionals sobre vins, licors i altres begudes alcohòliques.
  • Potenciar la producció i elaboració de productes de qualitat.
  • Contribuir a la difusió de productes de qualitat i del consum raonable d’aquests productes.