Els Cellers de Porrera organitzen el 13è Tast de Carinyenes, que es celebrarà a l’aparcament de l’Horta de Porrera el proper divendres 28 d’abril a partir de les 20h i fins a les 23h. L’esdeveniment és una oportunitat única per a tastar vins monovarietals elaborats amb la varietat de raïm estrella de la vila de Porrera: la carinyena.

Cadascun dels cellers que hi participaran aportarà dos vins monovarietals fets amb carinyena” explica Gerard Batllevell, president de l’Associació de Cellers de Porrera, mentre afegia “s’hi podran tastar i repetir: vins elaborats amb carinyena i que ja són al mercat i/o també mostres de barrica o dipòsit que també siguin monovarietals de carinyena“.

Enguany el celler l’Alpical del Penedès és el convidat d’aquest esdeveniment, que també comptarà amb música en directe. Les entrades per a poder-hi assistir es poden comprar a https://cellersdeporrera.com.

El Tasta Carinyenes és organitzat des de l’Agrupació de Cellers de Porrera i compta amb el suport del Consell Regulador de la DOQ Priorat.

Els cellers participants són:

Cims de Porrera, Balmaprat, Celler Ardevol i Associats, Celler Cal Pla, Celler Castellet, Celler de l’Encastell, Celler Joan Simó, Celler Vall Llach, Ferrer Bobet, Marco Abella, Merum Prioratí, Sangenís i Vaqué, Ca l’Apotecari, Alvarez Duran, Fills de la Llicorella, Celler Abelló, Mas d’en Perí, Francesc Gomis, Trosset de Porrera, Giol Porrera, Alicia i Josep Viticultors, Celler l’Antic Magatzem i el Celler l’Alpical (com a celler convidat).