Deu cellers que elaboren vins de la vila de Bellmunt del Priorat: Casa Gran del Siurana, Celler Bartolomé, Alvaro Palacios, Costers del Priorat, Gran Clos, Celler la Griba, Solà Clàssic Xavi Pallejà Viticultor, Mas Bell i Clos Galena, participaran enguany al Tast de les Mines, que es celebrarà a les Mines de Bellmunt del Priorat el proper 29 d’abril des de les 11.30 i fins a les 14.30h.

El tast, que enguany compta amb els següents cellers convidats: Celler Gramona, Bodegas Javier San Pedro, Enclòs de Peralba, Bell Cros i Bodegas Menade, és una excel·lent oportunitat per gaudir dels vins elaborats a aquesta vila de la DOQ Priorat, maridats amb mossets saltats, pernil ibèric, canelons, formatges i embotits acompanyats per la música de Dj Rombo.

La reserva de les entrades i també les consultes sobre l’esdeveniment es poden fer a tastdelesmines@gmail.com. L’aforament del tast, que és organitzat per l’Associació de Cellers de la Conca del Siurana amb el suport de l’Ajuntament, el Museu de les Mines, la Fira del Vi i el Consell Regulador de la DOQ Priorat, és limitat.