El Festival Solidari Musicveu organitza el proper dissabte 27 de maig, a partir de les 20:00 h, en el marc exclusiu dels jardins del nou Hotel Boutique Font de la Canya by Cal Blay, el concert de la Fredi’s Jazz Band, una formació instrumental integrada per 25 músics (vent, corda, percussió, i piano), que en aquesta ocasió estaran acompanyats per sis solistes vocals d’altíssim nivell: Gemma Abrié, Mirian Barahona, Laia Porta, Susana Sheiman, Laura Simó, i la cantant de la Fredi’s Jazz Band, Mireia Trapman, sota la Direcció del reconegut músic Enric Alegre.

A continuació, i per aquells qui ho vulguin, MusicVeu organitza per primera vegada el Sopar Solidari Tres Estrelles, un sopar de gala que comptarà amb la col·laboració de destacats cuiners catalans: Jeroni Castells (Restaurant les Moles), Carles Gaig (Restaurant Gaig Barcelona) i Christian Escribà (Escribà Pastissers). En el exclusiu marc de l’Hotel Boutique Font de la Canya, situat a Avinyonet del Penedès, i amb uns jardins on hi ha instal·lada una magnifica haima amb vistes a Montserrat i a les vinyes i oliveres del Penedès, el germans Carda de Cal Blay, juntament amb el seu xef Fèlix Aranda, acolliran en les seves cuines a tres cuiners i pastissers de la més alta cuina catalana, per preparar un menú molt exclusiu i solidari. Tots els plats, escollits per l’ocasió, es maridaran amb els vins i escumosos de dos cellers de referencia del Penedès: Llopart i Rovellats. Durant el sopar hi haurà també l’actuació d’un trio musical, i al final els assistents es podran relaxar en el magnífic chill out dels jardins, amb una sessió de DJ.

A benefici de la Fundació Amics Joan Petit

Com tots els actes del Festival Musicveu 2023, aquest concert i sopar aniran a benefici de la Fundació Amics Joan Petit per a la investigació contra el càncer infantil dels hospitals Sant Joan de Déu i Vall d’Hebron. En concret, amb aquesta sopar es vol visibilitzar la Cullera Solidària dels Amics Joan Petit, unint l’alta cuina amb el suport a la investigació.

“La Cullera Solidària dels Amics Joan Petit simbolitza un stick d’hoquei que permetia al petit Joan jugar a aquest esport mentre estava a l’hospital. Aquesta cullera de fusta, inclosa en uns manuals de bons hàbits alimentaris per persones amb càncer, s’ha convertit en la icona solidària de l’entitat”, expliquen fonts de l’organització.

Tant el concert com el sopar solidari tres estrelles estan destinats al públic en general, incloses també entitats, cooperatives, corporacions, i en general, empreses que desitgin aprofitar aquest esdeveniment tan especial per gaudir d’un sopar únic, amb la millor companyia, en un entorn molt especial, participant en una acció amb finalitat solidària i en benefici de la investigació oncològica pediàtrica.

Es pot participar en aquests esdeveniments de manera lliure i optativa, o tanmateix simultània, prèvia adquisició dels tiquets d’accés que es poden adquirir presencialment a taquilla del Fòrum Berger Balaguer en horari de dijous a diumenge de 18.00h a 20.00h, diumenges i festius de 12.00h a 14.00h així com als webs: www.musicveu.cat i www.topticket.cat .

Per a les persones que no puguin assistir, però que vulguin col·laborar en benefici de la Fundació Joan Petit, nens amb càncer, es podrà fer a través de donatius fila de la zero, amb Bizum al codi 06549 o per transferència bancària al número de compte: ES12 2100 5000 5002 0032 2668.