La Denominació d’Origen Tarragona ha celebrat aquest matí el ple de constitució de la nova junta que presidirà el Consell Regulador els pròxims 4 anys. Maria Rosa Blanch, de Cellers Blanch, serà la nova presidenta, i Albert Andrés, de la Cooperativa de Vila-rodona, el vicepresident. Tots dos estaran acompanyats en aquesta legislatura per 8 vocals més que representaran els quatre censos. Pel cens de viticultors associats a cooperatives, els quatre vocals seran Jordi Sánchez Gatell, Joan Josep Raventós, Joan Nadal Rodon i Enric Vives, amb els suplents Isidre Coll, Gerard Freixas, Roger Gaya i Marc Dasca.

Pel que fa al cens de viticultors particulars, el representant serà Josep M. Vilalta, amb Helga Anita Harbig com a candidata suplent. En els censos de cellers, el vocal representant dels cellers elaboradors no embotelladors serà Josep Anton Llaquet en representació d’Unió Fruits. Com a candidat suplent, Joan Linares en representació de la Cooperativa Agrícola de Valls.

Els quatre vocals que representaran als cellers embotelladors seran Pere Martorell, de De Muller; Josep M. Llauradó, de Celler Mas del Botó; Albert Andrés Saura, de la Cooperativa de Vila-rodona, que assumeix la vicepresidència; i Maria Rosa Blanch, de Cellers Blanch, que presidirà la junta. Els 4 vocals suplents seran Gerard Galofré, d’Estol Verd; Noemí Poquet, de Molí de Rué; Montserrat Bové, de Global Vinícola; i Josep Enric Tutusaus, d’Agrícola de Salomó.