El celler Alemany i Corrio presenta Cal Ganso – La Rectoria, un vi negre elaborat per una barreja única de les varietats de raïm Carinyena i Tinta Amarela. Cal Ganso – La Rectoria és també “una part de la història familiar, un homenatge a la casa familiar ubicada a Sant Pere Molanta (Alt Penedès) que ha estat una font constant d’inspiració per a Alemany i Corrio“.

Aquest vi excepcional és el resultat de molts anys d’investigació, experimentació i un profund coneixement del sòl“, expliquen fonts del celler. Aquest producte és el resultat d’una plantació empeltada que va començar el 2005-2006, assessorada per un vigneron del Douro. “La decisió de plantar Tinta Amarela es va prendre després d’un meticulós estudi del sòl, i ara, després de molts anys d’observació i aprenentatge sobre el seu comportament, la collita del 2021 ha assolit l’equilibri que buscaven la Irene Alemany i el Laurent Corrio, responsables del celler“, comenten.

El Cal Ganso – La Rectoria es fermenta en dipòsits d’acer inoxidable amb llevats indígenes i experimenta una fermentació malolàctica en botes velles de roure francès. Tant la Carinyena com la Tinta Amarela, amb la seva pell fina, delicada i sensible, aporten un caràcter únic a aquest vi.

El compromís d’Alemany i Corrio amb la qualitat, l’adaptació al territori, l’ús de llevats i bactèries indígenes, així com el seu control directe sobre la vinya, resulten en vins que són un veritable reflex de la seva passió i dedicació“, expliquen. Amb aquest nou llançament, Alemany i Corrio continua el seu viatge d’exploració de noves maneres d’expressar la seva passió per la vinya i la seva dedicació a la producció de vins excepcionals.

Sobre Alemany i Corrio

Alemany i Corrio és un celler amb un profund respecte per la terra i una passió per l’art de fer vi. Cada vi reflecteix el seu compromís amb la qualitat, l’artesania i la sostenibilitat. Volen que cada ampolla que surt del celler sigui una experiència inoblidable.