BUIL & GINÉ inicia el KM. 11,5 FEST, el seu primer cicle de música en viu i vins. Un cop al mes es programa un tast de vins inèdit acompanyat d’un concert de música a la terrassa exterior del centre d’enoturisme. Demà divendres, 28 de juliol, es proposa un tast sorpresa entre vinyes seguit del concert dels The Blues Colors. Tot i que el celler llança un programa per les tardes i vespres dels mesos d’estiu, l’objectiu és donar continuïtat al cicle i oferir-lo també a la tardor i la primavera

El nom del cicle fa referència a la ubicació del celler de Gratallops: el km. 11,5 de la carretera de Gratallops a la Vilella Baixa. Però també juga a promoure el territori i a donar protagonisme a l’origen de BUIL & GINÉ i al lloc, “un punt imprescindible de trobada i de contacte amb el paisatge“, expliquen des del citat celler.

El cicle tindrà com a escenari la terrassa exterior del centre d’enoturisme tot i que també proposarà espais singulars pels tasts de vins. El programa de demà divendres 28 de juliol, anirà de les 19 a les 23 hores. El tast de vins tindrà lloc entre vinyes i es planteja com un tast sorpresa: serà a cegues i es donaran a conèixer vins que no s’acostumen a donar a tastar, ja sigui perquè són anyades especials o noves, que encara han de sortir al mercat.

Així, en un espai únic, un amfiteatre de vinyes i emmarcat per la Serra del Montsant, els visitants gaudiran plenament amb els sentits dels vins i el relat de l’experiència“, comenten les citades fonts. En acabar, i amb la posta de sol, es tornarà a la terrassa del centre d’enoturisme per gaudir a l’aire lliure de la música dels Blues Colors. A més, s’oferirà servei de vins a copes i tapes.

The Blues Colors és un power trio: capitanejat pel guitarrista i cantant britànic Phil Mahon, l’acompanyen el baixista Xavier Francin i Pere Roca a la bateria. Afincat al Priorat, Mahon és un veterà del blues i el soul que desprèn pura energia a l’escenari. S’acompanya en perfecte sintonia de Francin i Roca, també amb una llarga i reconeguda trajectòria en l’àmbit musical.

Per què KM. 11,5 FEST?

El nom i el concepte del cicle respon a la visió de BUIL & GINÉ: elaborar vins representatius del seu origen per donar a conèixer i compartir el Priorat. D’aquí que el celler ja es va projectar amb aquesta finalitat: mitjançant el centre d’enoturisme on s’emplaça el cicle, l’hotel i el restaurant Amics, el visitant pot gaudir d’una experiència plena amb el fil conductor dels vins, el paisatge i la història. Ara, mitjançant e KM. 11,5 FEST es vol potenciar aquest punt de trobada on compartir experiències a l’entorn de la música i els vins en un marc paisatgístic únic.

El programa del KM. 11,5 FEST

Divendres, 30 de juny (18 h– 23 h)

PAU TEROL ORGAN TRIO & JOAN GINÉ BLANC. Tast vertical de Joan Giné Blanc.

Divendres, 28 de juliol (19 h – 23 h)

THE BLUES COLORS & GINÉ GINÉ. Tast de vins sorpresa entre vinyes abans del concert.

Dissabte, 26 d’agost (19 h – 23 h)

BAD DECISIONS & GINÉ ROSAT. Tast comparatiu: 3 vins, 6 anyades.

Dissabte, 30 de setembre

MÚSICA EN VIU AMB XAVI BUIL & AMICS, & PLERETGRAN TAST DE VINS PREMIATS.

Les sessions tenen un preu de 25 euros. Inclou el tast de vins i el concert amb una copa del vi protagonista de la jornada. Altres consumicions com vins a copes i el menjar no estan incloses en els preus de les entrades.

Tota la informació sobre el cicle es troba al web de BUIL & GINÉ, www.builgine.com.

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a la botiga en línia del celler, prioratshop.com, dins l’apartat “Enoturisme – Experiències”.