Guillem Roma i Judit Neddermann estrenen la programació del Festival Terrer Priorat el 29 de juliol a Siurana. El concert doble se celebrarà al castell de Siurana i estarà acompanyat per un tast de vins de cellers locals i sopar de maridatge de la DOP SIURANA

Dissabte 29 de juliol, en un acte festiu on presentarem el programa del festival d’aquest any, Guillem Roma presentarà el seu últim disc, Postureo Real, a l’idíl·lic espai del Castell de Siurana en un concert doble amb Judit Neddermann, que presentarà LAR. 

Postureo Realés una proposta lluminosa i romàntica. Les seves lletres enginyoses i delicades sonen amb la lleugeresa de qui canta a la bellesa de les coses. Ens inspira a apreciar el que tenim i a compartir l’alegria i la vida amb els altres. El pas per l’Amèrica tropical de l’artista osonenc en la seva etapa de formació es filtra en la seva obra de manera orgànica i decidida. Així aquest disc, personal com cap altre, es converteix en una celebració alegre i diàfana del món, que ens reconcilia amb nosaltres mateixos i amb la naturalesa“, expliquen des de l’organització.

Amb una clara influència de la música brasilera i consolidant el so que li és característic, la cantautora barcelonina Judit Neddermann “ens ofereix una mescla de sons imponents  amb unes marcades arrels en el folklore local i amb la ferma voluntat de transcendir, això sí, sense renunciar a un esperit festiu que s’encomana. A LAR, ens parla d’amor i de pau i ofereix un directe enèrgic amb la presència i calidesa que la caracteritzen“.

Sota la direcció de l’assessor gastronòmic de la DOP Siurana, el cuiner Francesc Blanch i l’ equip de Deviteca Espai gastronòmic, la DOP Oli de Siurana oferirà uns tastets elaborats amb productes del territori i tot plegat amanit amb l’oli de referència de Catalunya, l’Oli d’Oliva Verge Extra d’arbequina de la Denominació Protegida Oli de Siurana.

En aquest sentit, provarem l’Oli DOP Siurana en les seves diferents versions: amb pa amb tomàquet, amb amanides, fent de lligam d’un arròs o d’un bon sofregit. Tot amb la finalitat de cuinar-lo i tastar-lo en diferents temperatures, per treure’n el màxim profit. Aquest sopar estarà maridat amb una selecció de vins dels cellers de Cornudella de Montsant: Cingles Blaus, Celler de l’Era, Celler Gritelles, Clos Maria, Vitícola Sileo, Celler Cooperatiu Cornudella de Montsant, Celler Ronadelles i Celler Noguerals.