La tradicional Nit de Vins de Torroja del Priorat tindrà lloc a la Bassa de Torroja el proper 19 d’agost. L’acte, que arrancarà a partir de les set de la tarda i s’allargarà pràcticament fins a mitjanit, és organitzat per l’Ajuntament de Torroja del Priorat i comptarà amb la participació dels cellers de la vila de Torroja: Bodega Bravo Escós, Celler Aixalà i Alcait, Celler Cristian Francès Bretón, Celler Escoda Pallejà, Cellers Sabaté Franquet, L’Infernal, Sabaté i Mur Vinaters i Terroir al Límit i també els cellers convidats: Costers del Priorat, Celler Família Torres Priorat i Perinet.

Les degustacions, que inclouen la copa i la bossa porta copes, tenen un preu de 15 euros. Els assistents podran realitzar tastos gastronòmics i també descobrir i comprar productes artesans.

La Nit de Vins de Torroja del Priorat és organitzada des de l’Ajuntament de Torroja i compta amb el suport del Consell Regulador de la DOQ Priorat amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, Costa Daurada, Generalitat de Catalunya i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural. PDR 2023. Wine in Moderation.