Aquest divendres vinent, dia 15 de setembre, el Celler Juve & Camps celebrarà la inauguració de La Terrassa d’Espiells, “un refugi de serenitat a l’aire lliure situat entre vinyes, en un paratge incomparable, el centenari celler reforça així el seu projecte i la seva aposta per l’enoturisme“, expliquen del del citat celler.

Ideat per a tots els amants del món vitivinícola, aquest nou espai obrirà inicialment portes durant els divendres de setembre i octubre de 18.30 a 21.30 h per a oferir als seus visitants una exquisida selecció d’escumosos i vins dels diferents cellers del grup, podent maridar-los amb una petita selecció d’aperitius.

“La Terrassa d’Espiells”, situada a la finca que porta el seu nom (Finca d’Espiells ), és un oasi de tranquil·litat a l’aire lliure, a mitja hora de Barcelona, “en un paratge incomparable i excepcional, amb vista panoràmica a les vinyes del celler“, comenten. Amb motiu de la inauguració, en aquesta ocasió la vetllada estarà amenitzada amb música en directe. El celler estudia ampliar l’oferta d’obertura d’aquest espai a futur i continua oferint al mateix temps les seves altres activitats (visites guiades, visites a la vinya, wine bar, cursos de tast…). Més informació a visitas@juveycamps.com o a www.juveycamps.com