La Denominació d’Origen Tarragona organitza els pròxims a finals de setembre i principis d’octubre una nova edició de la seva Festa de la Verema amb l’objectiu de promocionar la seva Ruta del Vi i oferir als visitants l’oportunitat de gaudir dels seus vins i el seu territori mitjançant diverses propostes enoturístiques.

Els caps de setmana triats en aquesta ocasió són el del 23 i 24 de setembre, 30 de setembre i 1 d’octubre, i 7 i 8 d’octubre, i hi participaran 7 dels cellers que formen part de la DO: Celler Mas del Botó, Celler Mas Vicenç, Celler Pedrola, Celler Suñer, Cellers Blanch, Vinícola de Nulles i Vinya Janine.

L’oferta d’activitats d’aquesta edició està pensada per a tots els públics, i aplega des d’esmorzars i dinars de verema, amb tast de vins i most per als més petits, fins a activitats que combinen el turisme actiu, com una navegació guiada en kayak, els jocs d’enginy, amb una proposta d’escape room, o les passejades històriques. Però també hi ha activitats per viure la verema de primera mà, formant part de l’equip de treball del celler, anant a la vinya a veremar i posar així un granet de sorra personal en l’elaboració de la pròxima anyada dels vins dels cellers.

Totes les activitats necessiten reserva prèvia, i es poden consultar en el web de la DO Tarragona.

Setembre, el mes de la DO Tarragona a ‘Biblioteques amb DO’

Aquest mes de setembre arriba a la DO Tarragona una nova edició de la iniciativa Biblioteques amb DO. Aquest projecte, que porta la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya per reforçar els coneixements del món del vi entre els assistents a través d’un programa d’activitats culturals variades i per a tots els públics, aterra dimecres dia 20 (18:30h) a la Biblioteca Miramar de Miami Platja amb la xerrada El vi i el cava a la publicitat, de les bombolles a Martin Scorsese.

La pròxima cita serà dimarts 26 de setembre (18:30h), en aquesta ocasió a la Biblioteca Joan Miró de Mont-roig del Camp, amb la xerrada Vinèfils, el vi a la gran pantalla. La darrera cita serà el dimecres 27 de setembre a la Biblioteca Pública de Tarragona, on es presentarà la Ruta del Vi de la DO.

 

Totes les activitats estaran acompanyades per un tast de vins de la DO Tarragona.