Tots els cellers de la vila de Porrera participaran dissabte al tradicional Tasta Porrera, que es celebrarà des de les onze del matí fins a dos quarts de tres de la tarda a la plaça Catalunya.
El Tasta Porrera és una excel·lent oportunitat per gaudir i tastar tots els vins que s’elaboren en aquesta vila de la DOQ Priorat, maridats amb la cuina prioratina del Quinoa. A més, els cellers de Porrera també comercialitzen, coincidint amb l’esdeveniment, els vins que elaboren a un preu especial.

Tasta Porrera és organitzat per els Cellers i l’Ajuntament de Porrera amb el suport del Consell Regulador de la DOQ Priorat i compta amb la col·laboració de la Diputació de Tarragona, Costa Daurada, Generalitat de Catalunya i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural. PDR 2023 Wine in Moderation.