L’aerolínia completa la selecció de vins de la seva carta Air amb el rosat, ecològic, sostenible i vegà, de la primera marca espanyola de vi en llauna. L’acord aconseguit amb gatereail garanteix la cobertura de tota la flota, la qual cosa suposa una mitjana de 12 milions de passatgers a l’any

Nascuda en 2020, ZEENA és la marca  que produeix el vi en llauna “més natural, versàtil i sostenible“, expliquen fonts de la citada empresa. “Prioritzant la qualitat de la seva matèria primera i el seu ferri compromís mediambiental“, elabora vins joves de cultiu ecològic, sense additius ni sucres afegits, i amb certificació vegana.

A més, estan envasats en llaunes d’alumini reciclat i 100% reciclable, protegint el contingut amb una pel·lícula interna de VINSAFE que manté inalterats aroma i sabor. “Per tot això, i per reduir costos de transport i magatzematge en ser menys pesat i més fàcil de moure que el vidre, és l’opció perfecta per a maridar qualsevol de les propostes de la carta a bord de Air Europa“, comenten.

Les característiques de Zeena, un producte nou, sostenible i de gran usabilitat, coincideix plenament amb la nostra filosofia d’oferir alternatives innovadores davant les demandes d’un passatge cada vegada més ampli i obert a gaudir coses noves a bord”, argumenta Laura Brieva, Head of Retail Business Developement de gateretail. Per a Zeena, “aquesta col·laboració amb Gate Group ha suposat un gran pas en el nostre canal travel ja que, a més d’en botigues i restaurants dels principals aeroports d’Espanya, ens podran gaudir milions de passatgers en ple vol”, afirma Miguel Tarazón, Sales Manager de Mindful Drinkers.

La primera referència triada ha estat un dels top seller de la marca, Zeena Rosat, per ser un producte diferenciador, nou i incremental que arriba per a enriquir el conjunt de l’assortiment. Està elaborat a base de garnacha negra de la Terra Alta, amb un “delicat to rosa salmó, olor afruitada i floral, i notes làctiques de fruita vermella“. Ja es troba en la totalitat de la flota de Air Europa –nacional, europeu, Latam i els EUA–, tant curt i mitjà radi, com a llarg radi, la qual cosa suposa una mitjana de 12 milions de passatgers a l’any.

Sobre Zeena
Fundada en 2020 per l’emprenedora Sana Khouja, és una marca espanyola de vi ecològic i vegà en llauna d’alumini reciclat i reciclable, nascuda per a oferir una fórmula innovadora i responsable adaptada als nous hàbits de vida. Aposta per monovarietales de les millors varietats espanyoles, gaudint d’importants reconeixements com el Wine from Spain Awards o el International Canned Wine Competition.

Sobre gateretail
Empresa líder mundial en el sector del retail aeri, ofereix solucions innovadores i sostenibles a les necessitats i expectatives d’aerolínies i passatgers en Food&Beverage i Travel Retail. La seva cartera global de clients abasta 4 continents, prestant servei a més de 20 aerolínies, més de 1.000 avions i més de 290 milions de passatgers a l’any.

Drink Zeena treu al mercat les primeres garnatxes ecològiques en llaunes d’al·lumini